No vy jste se nějak rozpovídali! :-))) Takových reakcí... :)
ZUZKAOU: O můj příběh skutečně nejde a je nesmysl to stále opakovat. :) Moje stylistika přece nesouvisí nijak s životem toho týpka. Pokud vycházíš ze svých nesmyslných fikcí, navzdory rozhovoru zde ve fóru... :)))) užívej si to. :)))) zajímavé.... :))))
ZUZKAOU: kde a v čem jsem, prostím Tebe, obhajoval týpka? :)))) přečti si laskavě MOJE příspěvky, kde vkládám jen holá fakta, a odpovědi na případné vyřčené i nevyřčené otázky, aby příběh měl svoji oporu ve faktech.
TAYLES: manžel se mi nejeví jako soupeř toho týpka. už jen proto, že týpek nesoupeří a soupeřit nebude. ovšem co se odehrává v srdci holky, to je jiná věc. láska je potvora... to už jsem zmiňoval. takže z pohledu holky - v jejím srdci - k soupeření dochází. v jistém smyslu. protože s přicházejícími zážitky, holka manžela hází do outu...
dělnická třída (teď nehledejte jakékoli souvislosti s extremismem) si také dovede žít v relativním pořádku. s tím souhlas. vzhledem k možnostem té třidy. s obecným tvrzením, že pro ženy bývají zdroje významné, navzdory století emancipace, samozřejmě souhlasím. (nehledě na výzkumy.) ta "rovnost pohlaví" se přeci jen teprve rozvíjí, nedá se říct, že by plně fungovala. a je to i náturou povahy mnohých žen, IMO, kterým vyhovuje závislost na zdrojích manžela, raději než na zdrojích vlastních...
zpět k příběhu - tato holka na materiálních zdrojích (svých, manželových, kohokoli) svůj život nestaví. a že nabídky zdrojů (od různých pánů) samozřejmě dostává... důsledky v jejím životě? :) pousmání. :) to stačí.
TAYLES: tahle mamina dokáže přežít o rohlíku. to tak máš, když někdo neřeší jako svoji prioritu "životní úroveň". já vím, je to silnej zvyk. hlídat si majetek. ale opravdu světlo života nacházíš právě v tom majetku? příčina - důsledek. důsledek - příčina. nechtělo by si to srovnat priority? u mnohých z nás? :) pochopit, o čem věci jsou? :))
ZUZKAOU: žiješ tak, že lidé kolem Tebe "mohou být něčím jiným"? aniž bys vnímala, jak věci jsou, kým lidé jsou? nevím - Tvůj svět, jak ho popisuješ - já nežiju. máš jistě zajímavé vidění světa.
SARAJ: ano, mluvím o konkrétním týpkovi a konkrétní holce. pokud chceš zodpovědět cokoli, co o nich budu vědět, ptej se mě ve fóru.
že mají různí lidé různý vhled do života, různé životní zkušenosti? ano. to vážně myslím. podle mě se to v průběhu desetiletí pěkně posouvá, rozvíjí. a také mají různí lidé různé vlohy, různý talent, různé vcítění, různou inteligenci... nezastávám myšlenku takové té absolutní rovnosti, že jsme všichni totožní, stejní.
TAYLES: zrovna příklad téhle holky dokazuje, že zdroje nemusí být prioritou, byť nemáš na rohlík. (tak zlé to zase není. nejde o hladovění.) to, jak to má v hlavě člověk srovnaný, fakt není ovlivňované jen zlatým Mercedesem v garáži...
SARAJ: starost o moji osobu s klidem vypusť. :) tady se mluví o příběhu, o týpkovi s holkou. ale díky za péči. :) nemusíš mít starost. :)
TAYLES: ano, povídáme si o jednom životním příběhu.
NICOLE: pro Tvoji jizlivost jsem minule nepochopil, že Ti šlo o otázku. ne, nešlo o týdenní dovolenou v chorvatsku okénkem letadla. už jsem to možná psal, ale je na místě zopakovat, že na východě týpek pobýval více jak 5 let, a nejednalo se o turismus. jeho víc zajímalo učit se o sobě. o lidech.
SARAJ: týpek "mrchu" poznal. nevím, zda byla pořádná mrcha, nicméně zklamání v lásce způsobila.
týpek IMO není ani nabubřelej, ani trouba. teda nevím, co ta slova znamenají pro Tebe... nějak Tě asi nechápu...