z ryb miluju kapříky, radši šupináče... nejlépe v trojobalu se salátem, klasika :o)
a pak cejny, orzpůlit po páteři, vykuchat, prohodit moukou se sladkou paprikou, osolit a opéct z obou stran... neskutečná mana! :o)
zkusila jsem candáta, ale buď byl málo výrazný, nebo nevím, nezaujal mne tak extra...
pak ještě pstruh, jen solit a na oleji.. hmmmm
taky grundličky ujdou, akorát nemám nervy vysvětlovat, že se to skutečně jí i shlavičkama a ocásky a nekuchá... sestřenice jim naposledy hlavička poctivě okusovala a vyhazovala... ocásky to samé, se skoro divím, že se nesnažila vypitvat střívka :o)
chutnala jsem i štiku a úhoře, ale nic moc...
z mořských miluju kalamáry a krabí maso... krevetky když se dobře udělají... ani jedno ale pořádně neumím, jsem tudíž odkázaná na nabídku restaurací...
dotaz do pléna: dělal jste už někdo humra? kde se dá v Praze sehnat v dobré kvalitě?