• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Dneska jsem byla osvícena - 'Slyšte pastuškové, jaké znějí zpěvynové' .. Aha, takže Zpěvyna asi vážně nikdo není.. ,))
    MISERY
    MISERY --- ---
    ELLIE: Myslím, že jsem v šesti letech pravidla pravopisu nářečí moc neřešila :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MISERY: A nedivila ses, proč tam neni správně "ovečky zatáčajó"?
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    STJARNA: PŮRKO mě taky neminulo a k tomu ještě jedna záhada z dětství - Na Okoř je cesta, jako žádná zesta... co je to ta ZESTA? :-)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak to já jsem sice černookýho baču pochopila, nicméně nikdy jsem si nemyslela, že je právě on zatáčá, prostě jsem si myslela, že je to takhle lehce bez kontextu:
    Beskyde, Beskyde, kdo po tobě ide? Černooký bača, ovečky zatáčá. Černooký bača, ovečky zatáčá.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    NIGHTFURY: Ha, zrovna o tomhle jsme se dneska s mužem bavili u večeře :-D Já si myslela, že "zatáčaní" má něco společného se stříháním :-D
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    náhodou já se to s tou holí a tak dozvěděla až na výšce :D a dělám si z toho stejnou srandu jako vy ;) okybača stejně bude v mém srdci až nadosmrti, tak co :))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    CAMKA: Ježiš ne, já tě nechtěla nijak přebíjet :) Pravdivé vysvětlení zatáčání je náhodou super. Jsem ráda, že to konečně vim. A to teda prosim zmíněná kamarádka Zuzanka pásává ovce, akorát že bez hole, jenom se psem, takže to neni ono :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    safra, no tak to se člověk dozví věcí.... akorát že už jsem na to dost stará :D

ale okýbača jsem zjistila kolem dvacítky.. a zatáčá..no, víte, jak když se ženou ovce, no tak že je prostě někam směřuje... tsss, to jsou věci
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Ha a to mě nenapadlo :D

CAMKA: Díky, teď můžu konečně přiznat, že jsem to nevěděla dodnes :))
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    ELLIE: pravda, ta je rozhodně vtipnější :D
    já spíš reagovala na "(pravděpodobně nějaká místní obdoba výrazu "otočit")" - protože jsem z Valašska, chtěla jsem to uvést na pravou míru :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    CAMKA: Snad to nebude vypadat moc narcisticky, nicméně naše teorie tu měla úspěch, takže... Ehm :)) [ ELLIE @ Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... ]
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    RANDOM_NIGHT:
    NIGHTFURY: zatáčat ovečky znamená směrovat stádo určitým směrem pomocí hole - dáváš ji na opačnou stranu, než kam chceš, aby je hnal ovčácký pes :D
    SIKY
    SIKY --- ---
    TRISTIS: Vaduela dueala bylo přece úplně naprosto jasný! A vydrželo mi to hoooodně dlouho :)
    ELLIE: Joooo! A taky nás bylo hodně :)
    CAMKA: Okybača je už tak profláklej, že by to měli dát do slovníků :)

A hit mojí kamarádky: Láhev, klobása (úvodní slova Lambady)
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    NIGHTFURY: točí je dokolečka jako káču :-)))))) - jsem si myslela jako malá já
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    CAMKA: Já jsem zase nechápala, cože to těm ovečkám dělá :D
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    STJARNA: a co třeba "černoo-okybača ovečky zatáčá" - kdo je sakra ten okybača? celé dětství jsem se bála zeptat :D
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    "ár jůs výping, ar jůs výping" ... výping to je jako když třeba ve volejbalu vypingneš míč, že jo :)
    (Are you sleeping ...)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    BAMBOT: Ach, připomněl jsi mi oblíbenej hit diskoték na škole v přídodě - "Techno limit"!
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    STARE_CASY: já jsem si zase s 2 Unlimited (nebo co to bylo za krásu) zpívala "izit láha? izit láha?" :) (Is it love?) později jsem to vyprávěla svému tehdejšímu miláčkovi a ještě dlouho potom jsme si říkali jako takové tajné heslo "láha" třeba jako rozloučení do telefonu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam