ZUZKAOU: Já si myslím, že bohatě stačí dávat kopr čerstvý, nebo mražený, už to samotné hodně vylepší chuť, ale já si pro sebe koprovku dělám dost prasácky, mlíko, přiměřeně mouky, provařit, dochutit k bramborům a vejci ideální doplněk a dohromady to dělá večeři hotovou za 20 minut. K masu bych ji dělala s vývarem, samože.
Moje jediné jídelnové trauma je pudink (souška na vaření nás ho donutila sníst připálený), krupičná a rýžová kaše, rýžový nákyp a nudle nasladko, z toho jsem ochotná čas od času a není-li zbytí sníst jen ten pudink, rýžový nákyp nepozřu ani vlastnoručně vyrobený. Jo a melta, bléééé.
ZUZKAOU: játra na cibulce - cibulka do zlatova, na to hodit drůbeží játra, osmahnout, zatáhnout, přidat drcený kmín, v tom to stadiu je už schopno podávání, dá se přidat třeba ještě majoránka, solí se až na konec.
Při pokračování se vedle na vodní lázni provaří v zakysané smetaně nebo jogurtu mouka, až to zhoustne a přidá se k játrům které byly zality trochou vody, solíme až na konec, podává se s rýží.