BOBASH: prosimte zareaguj aspon jednou na to co pisu, ne na to, co by sis pral, abych psal
ad chodci) na silnici obecne chodec nema co delat, pokud ma jinou moznost, je to dany, jak pravidly silnicniho provozu a uci se to nejen v autoskole, tak selskym rozumem, pokud chces zustat nazivu:
https://www.podnikatel.cz/zakony/zakon-c-361-2000-sb-zakon-o-silnicnim-provozu/f2084737/
ad poptavka) ano, autonomii bude chtit vetsina spolecnosti, protoze to proste bude levnejsi. proto probiha automatizace vsude ve svete nejen v sektoru automotive. jestli se se mnou chces hadat, ze trendy nejsou jaky jsou (od doby, kdy je clovek na svete), nebo ze se clovek nechova ekonomicky hospodarne v dlouhodobym horizontu, doporucim ti nejake materialy dejepisu ke studiu
ad zakony) pokud si nehodu nezavinil ty, ale napr neosvetlenej opilec, co na silnici usnul, pak muzes vyvaznout s podminkou, zdroj ti nenalinku, jelikoz je to posuzovani viny individualni per pripad
ad rychlost) ja jsem za prudkeho deste zpomalil i na dalnici na 30, stejne tak vsech 10 aut kolem me a i ty za mnou, jelikoz me 10 minut nikdo nepredjel. a reknu ti, je to normalni chovani, dokonce i ty bys to udelal. pokud je mlha extremni, tak zpomalis taky, protoze nic nevidis, autonomni auto uvidi vic nez ty. pokud je mlha takova ze clovek ridi 80, autonomni auto nebude ridit min
ad autonomni tesla) ja nikdy netvrdil, ze zvladne tesla neco se soucasnejma senzorama, je videt, ze te to hodne trapi, ale me to porad nepodsouvej
ad bublina) 11+ let jsem pracoval na businessu, predne v business developmentu, pozdeji v digital... ted jsem teprve v IT, v uplne jinym sektoru, protoze uz me ty nazory, ze neco nejde a priority odvijejici se od barvy hrnicku a brandu prestaly bavit. zajmalo by me, jestli si ty ze svy autotestovaci bubliny nekdy vystoupil a podival ses taky do jinyho sektoru
ad tvuj realistickej pohled) kazda novinka prinasi strach, vcetne nesmyslu, jako banky - driv se to davalo pod polstar, protoze nekdo vymyslel argumenty, ze banka te okrade. platebni karty, jak bysmet. nikdy nepujde zalozit ucet za 5 minut (zkus revolut nebo airbank), uberem nikdo jezdit nebude, protoze ridici sou pristehovalci, zabijou te a okradou atd atd.