BOBASH: ja sa chudym skladam na skoly, zdravotnictvo a dalsie veci, aby sa o nich stat postaral a neremcam a dokonca z toho ostane aj babisovi na rozkradnutie, ale zle su elektromobily, lebo par podnikatelom, ktori urcite vykoristuju svojich zamestnancov, na to idu dotace
to ze su chudi je primarne ich vina, myslia si ze o ich blaho sa ma postarat stat, lebo su tak nauceni este od komara a zo svojho neuspechu obvinuju tych bohatych, ktori do toho rozpoctu platia na daniach nasobne viac, ale to ti chudobni cez svoje komunisticke zmyslanie nevidia
navyse cele toto uz je na CR neaplikovatelne, kedze fyzicka osoba ziadnu dotaci nedostane, viz. tabulka na konci clanku :)
Dotace na elektromobily 2021: Dočkají se i soukromé osoby?
https://www.elektrina.cz/dotace-na-elektromobily-2021
MINER: mali by ludia zacat viac chodit po meste peso, aby videli tie rozdiely v znecistovani ovzdusia v meste, ja denne prejdem do prace a z prace cca 9km popri ceste a spolahlivo poznam kedy okolo mna prefrci smradlavy diesel s adblue a ked prejde stara tatrovka, ktorej idu z komina cierne saze, tak tam zadrzujem dych, aby som to nemusel dychat :)