Zkoušel jsem ledacos.
Názor dole bych poupravil: Někdo, kdo desítky let navrhuje auta nejspíš pro ÚPLNĚ jiný lidi než jsem já. Naopak konečně sedím v autě, ktery mi prijde že je od lidí jako jsem já, pro lidi jako jsem já.
Kdo si pamatuje, jak se kdysi přesedlalo od Nokia (desítky let zkušeností s návrhem mobilních telefonů - od roku 1984) k Apple (tehdá první jejich telefon), asi tuší, že stát se to může.
Nefunguje mi tam dost možná X věcí, který mě nezajímaj a netrápí. Naopak jsem třeba rád, že konečně minimalistickej interiér, který jednoduše otřu od prachu. K tomu za pár peněz 500 HP SUV (protože lepší výhled, děti, koníčky, polní cesty a protože proč ne).
Konečně YouTube, Disney Plus, Netflix na 15" tabletu, kdekoliv kde zastavím a nechám v autě děcko, zatímco vybavuju druhý. Nebo naopak já sedím v autě a na děcka čekám.
Stejne tak netuším a neřeším, jaké auto je vhodné pro odlišnou situaci a odlišné potřeby než mám já.
Případnému zájemci bych jen doporucil učinit totéž - pujcte si to po okolí nebo u dealera nebo v půjčovně a pokecejte s lidmi, co to provozují v podobných podmínkách, jako vy. Případně po YT je spousta recenzí od lidí, kteří osobně vlastní hezká auta různých značek a opět jsou v podobné situaci jako vy.