LAUNCHER: Respektive ještě jedna věc k tomu mému a vašemu pohledu:
U mě je rozdíl, že já mám dva pohledy.
1) Auta, co se mě osobně líbí a kupuju si je. To jsou ty starý Jaguary a takovýhle kraviny. Ale taky si klidně koupím Dacii Bigster, protože je to skvělý zase na něco jinýho.
2) Auta, co v rámci svojí práce doporučuju lidem a to, jak je hodnotím.
Tam se na auta dívám pohledem lidí, kteří by si to auto mohli koupit, a ne svým. Respektive můj osobní pohled to taky nějak ovlivňuje, ale jsem schopen auto pochválit za věc, která by pro mě osobně byla důvodem si ho nekoupit, pokud je užitečná pro cílovku toho auta.
Za chvíli si jedu pro novinářskou Alpine A110, k tomu mám doma Cupru Formentor VZ333, příští tejden mám zase Volkswagen Transporter skříň a Alpinu A290, potom Audi Q3 na naftu a Mercedes GLB na elektriku, před měsícem jsem měl Bigster na plyn a předtím krátkej Land Rover Defender... a tak dále.
Každý z těch aut je úplně jiný a pro úplně jiný lidi a každý hodnotím trochu z jinýho pohledu a za jiný věci. Věci, kterýma je skvělá ta Alpine, pro kterou si pojedu teď, by byly u tý Q3 průšvih.
A za těch 20 let, co to dělám, už mám, řekl bych, docela slušný přehled o tom, co zákazníci od těch aut chtějí.