• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: no jo...

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: je to definitivne pravda

    Praha souhlasí s prodejem pozemků v Letňanech, požaduje financování dostavby vnitřního městského okruhu | Vláda ČR
    https://www.vlada.cz/...-letnanech--pozaduje-financovani-dostavby-vnitrniho-mestskeho-okruhu-171555/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: ale jak okruh pomuze tomu at-tam-bude-co-tam-bude tam Hrib zase nerika... me by vazne zajimalo, jestli se u Piratu zmenil nazor na Vysocanskou radialu :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a mezitim jeste vcera .... no to je parta retardu.

    Žádná finální dohoda s Babišem nepadla, říká Hřib k úřednické čtvrti v Letňanech | E15.cz
    https://www.e15.cz/...alni-dohoda-s-babisem-nepadla-rika-hrib-k-urednicke-ctvrti-v-letnanech-1355855
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //hahahahahahaaaaaah. RIP pirátský primátor.


    https://twitter.com/CT24zive/status/1090652741008060416


    ČT24
    ‏Verified account @CT24zive

    Praha přistoupí na úřednický areál v Letňanech, vznikne tam i nemocnice a byty. Výměnou chce po státu zaplatit vnitřní okruh a karlínské kasárny.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOUH: jenze komunisti sou rozlezli vsude. to myslis, ze je takovy nzp. bolsevicka sracka pro blbecky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Mimochodem, jak si Pirati vlastne tedy predstavuji dopravni napojeni toho super centra s vladnimi baraky, nemocnici a byty v Letnanech od toho mestskeho okruhu, kterym si to podminuji a kde tvrdi, ze Vlasta kdesi mezi Holesovicema a Balabenkou vyresi dopravni problemy k Letnanum. Pokud vim, tak Vysocanskou radialu kritizoval v minulem obdobi - jak treba Profant, tak treba i Balcarova a najednou se zas u Piratu otocilo a Vysocanska radiala teda nakonec bude? :-) Protoze poslat ten tranzit z tunelu na dnesni Proseckou mezi domky a panelakyu bude... ehm... u mistnich urcite velmi popularni :-) A jinych cest tam moc neni - Sokolovska, Ceskomoravska se dnes uz stavaj taky obydlenymi misty - uz davno to neni prujezd kolem fabriky, v Kolbenove a Podebradske ten trend prijde co nevidet. Nebo snad to je tak, ze dokud byly Pirati v opozici, tak byla Vysocanska radiala spatna (viz stenozaznam z 28.4.2016, str. 60 s Profantovou reci) a ted, kdyz uz Hrib vladne se plany opet oprasily? Kdo se v te piratske nazorove nekonzistenci a potazmo v nejasnostech u toho, co "vymysli" ma vyznat? :-)
    Nebo proste Hrib placnul nedomyslenou kravinu jen proto, aby pak mohl rikat, ze ho Babis poslal s jeho vymysly do prdele... tzn. ze dopredu pocita s tim, ze to neodkejve? ;-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Tak koukam, ze Michalek jasa ve snemovne a jasaji uz i nektera media a i piratsky facebook - ale to necetli nektere ty pozmenovaky? Hned dva ten jeho navrh proste prakticky rusi... a taky jdou dal :D (aneb trojske kone od CSSD, KSCM)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    XCHAOS: neviděj, páč on je má všechny v ignore.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: a napadlo tě někdy, jak lidi viděj tebe? já už fakt nemám energii na tuhle věčnou "nedebatu" s tebou...
    HOUH
    HOUH --- ---
    Kua neumim psat na mobu. Spinava je hra, kdy se pocita kazdy hlas. Bures cilene oblbuje duchodce, proc by druhy nemohl oblbnout mlade? Vse je lepsi nez volit komunisty...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: nojo, kdyz ja ho proste vidim, jak odchazi na anarchistickou demonstraci ci podporit anarchose z kliniky, pak si predstavim vsechny ty priznivce alternativnich smeru typu sileny ital nebo divky z psajtrencovy party, ktere bukanyrskyho vudce voli proto, ze ma dredy a je sexy.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Je svatá válka proti fake news opravdová? - Pirátské listy
    https://www.piratskelisty.cz/clanek-2283-je-svata-valka-proti-fake-news-opravdova
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: takže to tady zas tak offtopic není... co myslíš? :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: dyk to je bazmek klause mladsiho, kterej nechape, ze si muze soukromy provozovatel nastavit podminky jaky chce a pokud nechce debilni komentare, tak je proste smaze.

    smutny je, ze ten seznam podporovatelu je celkem dlouhej a napric stranami (snad krome piratu, ale tam by to byl docela olol, kdyby se nekdo pod tu novelu podepsal)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: asi 40 000.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    XCHAOS: kolik má NYX uživatelů, když jsme u toho? :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: vzdyt to je na uplnem zacatku legislativniho procesu... ted se k tomu teprve vymackle vlada, takze ani neproslo prvnim ctenim - uz i to muze celou tu opicarnu smest ze stolu, a ty uz tady (dost predcasne) resis co s tim bude delat Senat...
    Ze preskocilo par poslancum jeste neznamena, ze to skutecne vsichni schvalej a taky kdy to vubec bude... ostatne navic se staci podivat na prubeh treba piratskeho zakona k InfZ... uz je to vic jak rok, co to Pirati podali a konec v nedohlednu :) V mezicase i pulka poslancu zapomene na ty vecne argumenty, ktere se ozyvaji dneska - a za pul roku, rok o tom medialne asi ani nestekne pes - protoze uz o tom prece psali... media budou touzit po nejake nove senzaci :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: bohužel jde o inciativu dost napříč stranama. Je teda fakt, že by jim to Senát nejspíš prozatím vrátil, ale...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a titulek zas jak z bulvaru... takovejch ptakovin se ve snemovne predlozi - ale moc sanci na uspech nemaj. Vtipny je, ze podobna "analyza" nevznika k jinejm predloham, v PSP se jich vali stovky... a v realu nektere muzou mit i zasadnejsi dopady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam