• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: to tim ale stejne tak rikate, ze prislusne pedagogicke fakulty produkuji nekvalitni ucitele... kdyz na skolach jsou nekvalitni pedagogove - oni tam z Marsu nepristali, zejo :-) A to se pritom na skolach utahly srouby, takze clovek musi mit nejaky pedagogicky vzdelani, aby mohl vubec ucit - narozdil od drivejsi praxe...
    Ja se nicmene obavam, ze timto vyrokem jste urazili spoustu pedagogu... aniz by to bylo cimkoliv podlozene, zeano :-) Navic to, ze nekdo neuspeje u zkousky skutecne neimplikuje, ze selhal pedagog - stejne tak muze byt nekvalitni zak, ktery se na studium proste vykasle. Skoly si ty zaky prekvapive drzi a nevyrazi je, protoze holt z kazdeho zaka maji penize. Kvalitou studentu se Pirati vubec nezabyvaji :D Dost to pripomina retoriku (nekterych) rodicu, kteri maji prece sve "genialni" dite a blbec je vzdycky ten za katedrou...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: No ne "blbý", ale nekvalitní pedagogové. Jistě může někdo bejt chytrej na matiku, ale slabší pedagog.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: "Jinymi slovy rikate, ze matikari jsou blbi" (citace jednoho komentare) :-)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Jejich pripad ale sotva vysvetluje tvuj osli mustek mezi programem Piratu a hlasovanim prazsky mestsky rady.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KEMAL: jisteze, on je nikdy nikdo z niceho nevinil... :-) A ted jeste tu o cerveny karkulce...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANYSEK: Bém, Svoboda, Hudeček a Krnáčová se snad vinili z toho, že v Radě neprosadili uvádění hlasů jmenovitých radních ačkoliv to měli v programu?

    To jsem si nějak nevšiml hele :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KEMAL: ano, to slo se stejnou logikou uplatnit na spoustu situaci, kdy se vinil jmenovite Bem, Svoboda, Hudecek nebo Krnacova, zejo :-) Je zvlastni, ze to nikdo - Piraty nevyjimaje - nedelal... no takze ted holt bude dalsi na rade Hrib... neda se svitit, doba je zla :-)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANYSEK: protože o způsobu hlasování rozhoduje Rada a ne primátor? Duh
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: v minulosti se vzdycky za vsechny prusery hazela politicka odpovednost na osobu primatora - i kdyz vladly ruzne barevne koalice... proc by mel byt Hrib vyjimkou... ? :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KEMAL: a do lesa drivi take nosis, nebo co presne mi tim chces rict?
    Jenom si u toho fnukani o tom, jak jsou Pirati v mensine a utiskovany zapomel na to, ze ta otevrenost a transparentnost je i v dokumentech upravujici koalicni spolupraci.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    NECROMAN: přesně o tomhle jsem psal tady.
    Emotivní odpůrce zoufale hledá jakoukoli špínu ale protože žádná není, hystericky přifukuje nějakou kravinu která by kdyby nešlo o Piráty vůbec nikoho nezajímala.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: dokonce méně než třetinový, jen 3/11.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: Prakticky jo. Sice je Hřib primátorem, ale na rozdíl od vlády, kde ANO vládne s většinou, mají Piráti v radě jen třetinový vliv.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANYSEK: zjevně máš poněkud nekonvenční chápání významu slkova "výmluva".

    To složení Rady si můžeš zkontrolovat třeba tady: http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/primator_a_volene_organy/rada/slozeni_rady/index.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KEMAL: jen tradicni vymluva... necekane ;-) Chudinky maly, oni nam ty Piraty vlastne utiskujou... :D
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANYSEK: akorát že v Praze pokud vím vládne koalice a zrovna v Radě mají Piráti menšinu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KEMAL: no ja si to nevymyslel... o hmotne odpovednosti politiku pisou Pirati ve svem programu :-) Takze jestli necemu nerozumis, musis se zeptat u nich.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANYSEK: za nesprávné rozhodnutí je trestní odpovědnost?

    fíha, to jsou mi věci! :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KEMAL: treba tim, ze v nejake veci rozhodne nespravne? :-) Procpak se to asi resi... je zajimavy, ze kdyz neco podobnyho chtela udelat vlada, tak sami Pirati rvali a byli proti... ale kdyz to samy dela rada, ve ktery sedi, tak to je v poradku :D At zijou dvoji metry, zejo... ;-)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    DANYSEK: někdo způsobil škodu? Jak prosimtě? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam