• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    CAIDEL: a tvrdí snad premiér někde, že je expertem přes IT? :-) Hřib se jako expert přes informatiku profiluje.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LINSOS: Hele, a že si nestěžuješ, že náš premiér neumí na počítač ani šáhnout (o kauze DP na PC u prezidenta ani nemluvě...)
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    NECROMAN: Pozvánka na soukromou pietní akci v sedm večer k památníku se ztratit opravdu nemohla, když akce VHÚ byla od desíti ráno :-) Narážím na to, že v Hřibově kalendáři není ani to jeho večerní zastavení u památníku. Jiný popojíždění po Praze si tam píše. Viditelně na poslední chvíli narychlo hasil svůj průser. Potom, co se ozvali novináři a divili se, že na oficiální pietní akci se pražský primátor nedostavil. Zase jsou v něčem Piráti první! :-)
    LINKOS: Hřib neumí pracovat s internetem? :-) To je smutný. Chtěl by měnit IT na magistrátu, ale neumí ani použít Google. Čím dál tím lepčejší výmluvičky :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LINSOS: pokud se ztratila pozvánka, tak akce nemohla být, logicky, v kalendáři :)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    LINSOS: nemohl vědět, že to neporada parodie na CSBS když mu nepřišla pozvánka :-)
    To mi teda přijde jako mnohem podstatnější jaký je stav CSBS a to je ostuda celé naší republiky
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    LINKOS: Lidé vychovaní k úctě se tam dokážou dostavit i bez pozvánky. A že tam takových bylo. ČSBS s tím nic společného neměl, pořádal to VHÚ. To že tam nebyl za tmy je dáno jen roční dobou. A nebýt médií a jejich zájmu po již proběhlém pietním aktu, tak tam Hřib nedošel vůbec. Což si ale NECROMAN přiznat nechce :-)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    A fakt mu tu pozvánku poslali, nebo to jen tak placli aby byli za hodný. Jinak oceňuji, že tam nemusí chodit za tmy a taky za jeho postoj k Českému svazu bojovníků za svobodu
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    NECROMAN: Zaslepenost a neochota přiznat chybu svého vůdce z tebe přímo čiší. Ta pieta byla tak naplánovaná a dopředu připravená, že to zapoměl dát i do svého kalendáře.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LINSOS: pietního aktu se zúčastnil sám za sebe -> NECROMAN: a za pozvánku se omluvil zde -> NECROMAN:
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    NECROMAN: Pietní akt probíhal od desíti dopoledne, ne od sedmi večer. Ale v době pietního zrovna Hřib šaškoval se zbíječkou na Pankráci. V sedm večer to vzal po cestě do pirátského doupěte. Aby se neřeklo. Kde že se to omluvil za to, že se pietního aktu nezúčastnil?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: on se tam obratem neotira o ODS a nejaky stromy? :-) Omluvil se pouze za dezinformaci, nikoliv za svou neucast. Ale jo, rozumim... omluvenky u Piratu se holt pisou takhle.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NECROMAN: Se sebou :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: Hřib se omluvil, k pietě zašel, kopání jsem si žádného nevšiml a do lobokontaktů uvedl vše, co tam patří. Opravdu nevím, s čím máš stále problém.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPIKE411: vidis a pritom by se stacilo omluvit, kazdej muze udelat chybu... ale Hrib se to rozhodl pojmou tak, ze radsi bude kopat do vsech kolem... ne, to vubec nepritahne dalsi pozornost :) Tak me napada, uz je vyresenej problem s tou jeho evidenci, nebo na ti taky porad kasle?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Je to pako, že si to víc nepohlídá a nabíjí tak lacino konkurenci municí, ale ta hysterie je taky dost laciná.
    Udženija, Černochová, Palička, Babištisk, DANYSEK olol
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: Ja jsem radsi, ze na akci spoluporadanou konfidentem VB se neukazal a dal tam ty kytky separe
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: promin, to je chaba vymluva, ze se zatoulala pozvanka. ten kostel a datum je tak notoricky znamy, ze jen idiot zapomene. navic i ten blbej babisuv tisk na vyroci upozornoval a na idnesu vydal pekny clanek o pruzkumech v krypte.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: se nekam zatoulala... "se to"... jasne, kdyz je nejhur, sevedeme to na postaky nebo uredniky na podatelne... tahle vymluva vzdycky funguje, kdyz selzou ty ostatni ;-) Nic to nemeni na faktu, ze datum i cas te akce je verejne znamy dlouho dopredu, to neni akce pro uzky okruh pozvanych - chodi tam spousta i obycejnejch lidi. Ale chapu, ze jako Pirat si nedokazes priznat, ze se Hrib jen hloupe vymlouva ;-) Je to buran, ktereho vyznamne dny nasi historie nezajimaj.
    Jenze Hrib se holt misto piety musel predvadet se zbijeckou na Pankraci... to je skutecna pricina celeho problemu :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: nemáš pravdu, sorry
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: Vsak to mas i v tom clanku... pamatku uctil pod tlakem okolnosti az vecer, sam, mimo hlavni program - pote, co se na nej sesypaly media, jaktoze se na to proste vysral... No a jasne, presne ta vymluva, ze chudacek nebyl pozvany. V clanku se pise, ze organizator - tedy VHU - pozvanku na magistrat posilal. Jestli se to zabordelilo na magistratu, tak to asi Hrib blbe vede. A je to divny - za predchozich primatoru se to nikdy nestalo ;-) Ze by mel proste jen Hrib bordel na svem pracovnim stole? Ta akce je navic pravidelna, verejne znamy termin jejiho konani a u vyznamneho predstavitele je ocekavatelne, ze si on sam / jeho lidi tyhle veci hlidaji... staci tam proste dorazit, stejne jako tam dojde spousta lidi z ulice... ale to by nekdo musel mit elementarni uctu k historii (a neni to prvni kiks Piratu ve vztahu k hrdinum z WW2, viz kiks Pikala k pilotum). Nebo snad Pirati realne ziji v dobe analogove a potrebuji papir explicitni ke vsemu, ceho je plnej internet? ;-)

    A misto prirozeneho "omlouvam se. podelal jsme to"... predvedl Hrib jen hleda vinika vsude kolem ;-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: památku uctil, pozvánka se nenašla, ale pravda, kdo chce psa bít, hůl si vždy najde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam