• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JVMLOK: co si budeme povidat, zkreslovani a jednostranej pristup jedou i pirati. neda se nevzpomenout na jejich krivy sliby z vezeneskyho autobusu. zavrit kalouska za padaky, zavrit sobotku za okd, zavrit babise za capi hnizdo... to je dost jednostranej vyklad slozitejch problemu a z toho plyne, ze pirati jsou stejne pokrytecka strana jako ty ostatni.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    VYHULENY_UFO: Zakladni znalost fungovani mereni IQ ti rekne, ze prumerna hodnota IQ pro danou populaci je cca 90-110 :) CR ma prumer 107. Podle tvych prispevku je nicmene tzke urcit, kterym smerem prispivas k prumeru. Tendencni zkreslovani faktu, jednostrannej vyklad slozitejch problemu, zobecnovani a placani neoverenych ciselnych hodnot na nijak zavratnou inteligenci neukazuje.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: k tematu je spousta zajimavejsiho cteni, nez jen par strucnych tweetu... https://www.ustrcr.cz/uvod/srpen-1968/srpen-1968-chronologie/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ber to tak, ze inteligencni prumer cecha je tak 80 bodu. snad nechces, aby si volic, nejen piratsky, pomatoval kdy, kde, s kym a proc vznikly nejaky komise.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: stejne vsechny tyhle "vysetrovaci" komise jsou jen divadlem pro naivniho volice. Prakticky nikdy nic nevyresily. Ono se staci podivat na produktivitu te komise k OKD. Ale chapu, ze bys rad, kdyz by se o neschopnosti tvych spolustraniku radeji mlcelo... :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tvrdosti primátora Hřiba si všímají už i na Západě. Čína zuří, z Tchaj-wanu mu chodí děkovné vzkazy | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://archiv.ihned.cz/...-si-vsimaji-uz-i-na-zapade-cina-zuri-z-tchaj-wanu-mu-chodi-dekovne-vzkazy
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jinak proti cinskym zajmum udelali Pirati vic nez vsechny ostatni strany dohromady.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: prosím, respektuj doporučení z nástěnky. časem vyhnijou, pokud přejdou do trvalého offtopicu, bude následovat ban.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: Me je fotbal uplne u prdele
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: asi uplne nechapes, proc jsou cinani v cesku. ne to neni o tom, ze maji radi fotbalovy klub na druhy strane zemekoule.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: Je to vykrik do tmy pana Mitrofanova, absolutne neni jasne, na co reaguje. K ty reakci Mikulase, stejnym spusobem nesmrdi komunisticky dolary tobe, kdyz si zakoupis jakykoli vyrobek vyrobeny v cine. Tudis jses i ty stejnej kinderkomunista.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: to neni vykrik do tmy, to je screenshot piratskyho blabolu, kterym dokazuji, ze komunisticky penize na kapitalistickou zabavu nesmrdi. a vlastneni soukromyho fotbalovyho klubu je kapitalisticka zabava.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: Nejaky kontext, nebo je to jenom vykrik do tmy?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ivan Bartoš: Ministerstva dál ignorují senátní komisi zabývající se auditními zprávami o střetu zájmů premiéra Babiše
    https://www.pirati.cz/...-komentar-ministerstva-dal-ignoruji-senatni-komisi-a-auditni-zpravy-ek.html
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    kinderkomunistum nesmrdi dolary od komunistu. zadna novinka.

    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Video: Česká europoslankyně na dovolené natočila Rusy, jak si posouvají plot do Gruzie
    https://www.forum24.cz/...-europoslankyne-na-dovolene-natocila-rusy-jak-si-posouvaji-plot-do-gruzie/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: lidé dnes už čerpají jistou formu základního příjmu od megakorporací typu Facebook nebo Google tím, že jim svěřují svoje data.

    dalsi skvela perla od experta pres ekonomiku a piratskeho stinoveho ministra financi xchaose.
    google pouzivam fakt dlouho, to vis android a ucet v google store, takze sem po precteni podminek smireny s tim, ze google sbira moje data, ale ze by mi za to daval nejakej zakladni prijem, to ne... fakt mi od google neprisel ani cent na ucet.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    XCHAOS: Na téma sdílení osobních dat za odměnu jsem zrovna teď četl jednu docela dobrou knížku (beletrii).
    Zero - Oni to vědí - Marc Elsenberg | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/knihy/zero-oni-to-vedi-353105
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a tak zrovna v prostredi CR pomerne silne konkuruje Seznam. A jsou tam nepresnosti - zijou z reklamy, stejne jako treba (komercni) rozhlas a televize, potazmo i dalsi online media - z toho, ze na to cumime, ne z toho ze tam neco nahravame (samozrejme, ze diky tomu maji dalsi data a lepe ty reklamy zacili).

    No ale at se drzime spise (aktualnich a realnych) tematu, nedroli se nejak ty komunalni koalice s ucasti Piratu? Nedavno v Jihlave, dneska Jablonec n/N... nejak se nam to tu mnozi. Ten Jablonec je obzvlaste vtipnej - tam Pirati nadsene s babisovci primo spolupracovali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam