• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: Roztomilý a zcela mimoběžný whataboutismus. Máš pocit, že ty dvě věci jsou na stejném levelu závažnosti?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Když jsme u toho pohoršování a - zdůrazňuju - aniž bych cokoliv bagatelizoval, tak se sluší dodat, že Piráti jsou v europarlamentu v jedné frakci se stranou, kterou spoluzakládali nacisti, SAmani atd.

    Kontrolní otázka: jaká strana to je?

    Dr. Clemens Heni, a leading German researcher on modern anti-Semitism, told The Jerusalem Post that Werner Vorgel, a former member of the Nazi Party and of its SA stormtroopers, “was among the first elected members of the Greens to the Bundestag in 1983.”

    After the media exposed Vogel’s background, he resigned from the Bundestag.

    Heni said that leading Green Party politicians at the time did not object to Vogel’s membership in the party. Heni added that the founders of the Greens welcomed August Haussleiter, who, as co-founder of the Greens in 1979, played an important role in the party’s development. Haussleiter was active in Hitler’s Munich Beer Hall Putsch in 1923 and praised the German Wehrmacht in 1942. He stoked anti-American and anti-Semitic sentiments in post-World War II West Germany, said Heni.

    Baldur Springmann, a former member of the SA, also played an important role in the nascent phase of the German Green party. He left the party in 1980.

    Heni said that Henning Eichberg also played an important role in the founding the Green Party in the southern German state of Baden-Wurttemberg in 1979, although he did not choose to become a member. Eichberg had closes ties with former Nazi anti-partisan specialist Arthur Ehrhardt of the SS.


    https://www.jpost.com/jewish-world/jewish-features/the-nazi-roots-of-the-german-greens-318973
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Toto je ale huste, a za mna na zvazenie dalsej koalicnej podpory tejto postavicky https://nitter.cz/P_Fiala/status/1574291582794502144
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No, podle mě to nedopadlo nejhůř a ten výsledek je dojezd pohledu veřejnosti, na vaši volební-koaliční-smlouvu.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    DREAMCASTER: Mně osobně přišla kampaň dobrá. Samozřejmě kdyby v ní bylo víc peněz, tak by byla víc vidět. V některých MČ byl rozdíl peněz enormní. Ale IMHO k 20 % je prostě dobré. Je 1/5. A bez lepší kultury (media, kampaně) to o moc výš nepůjde.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Myslím, že piráti měli na vic. Alespoň v Praze a mrzí mě , že se to to dalo lépe prodat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mnohem víc mě překvapil právě zisk ANO. To jsem v Praze uprímně nečekal.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: u nás se do zastupitelstva jeden pirát dostal. Na to že jsem piráty nikdy Za poslední čtyři roky neviděl docela dobrý.

    Jinak drtivé vítězství anofertu a já když jsem si četl výsledky měl chuť si do oka vrazit propisku....
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    FRK_R23: Zejména v porovnání s očekáváním je to vlastně spíš úspěch.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    No výbuch. Posledně získali Piráti 17,07 %, 13 mandátů a primátora. Letos to vypadá, že daj o trochu víc procent a pravděpodobně budou mít stejnej počet zastupitelů. To pardon, ale prohra to neni. Jsou na svym no.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    V Praze to vypadá na 3.pozici
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    to je zase výbuch:(
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Legalizace marihuany je o krok blíže. Přinese státu miliardy? Sledujte DVTV - DVTV na Aktuálně.cz
    https://video.aktualne.cz/dvtv/zive-legalizace-marihuany-je-o-krok-blize-prinese-statu-mili/r~6c076758345411edbe29ac1f6b220ee8/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Taky jsem si říkal;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hele, já tomu asi nerozumím - když je ta paní starostka, tak co dělala celé minulé volební období, že se najednou tváří, že je tu nějaká "hrozba"?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEB: v tom máš pravdu, spíš někde je víc nedostupná než jinde
    KEB
    KEB --- ---
    HONCKA: ona nějaká nová výstavba spadá do kategorie dostupná?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAMAHL: já vidím pouze dementní billboard a kdyby se strana měla distancovat od každý PR boty, co udělá nějaká buňka, tak se neřeší nic jinýho.
    Dle toho co píšeš o situaci v Klánovicích nemáš ani páru, já tam bydlel necelejch 30let a fakt tyhle byty nebudou spadat do kategorie dostupnost bydlení, počítám že nepůjdou pod 10 mega.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAMAHL: Aby bylo jasno, ten billboard je samozřejmě debilní a nevkusnej. Hrozba vypadá opravdu jinak.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    To je fakt SPOLU úroveň, Piráti by se od toho měli distancovat, když mají jako jeden z nejhlasitějších celostátních programových bodů dostupnost bydlení.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    HONCKA: sorry, ale tohle mi přijde jako děsná mentální gymnastika. Jako dobře, můžou být nějaké opravdu objektivní důvody proč zrovna tam ne. Ale to si musí dát na plakát emotivní nápis "hrozba"??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam