• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    ZSIS: Afaik si to reguluju samotne frakcie, a alde ma pravidlo ze nezoberie z jednej krajiny 2 rozne strany, pokial s tym ta druha (v tomto pripade ANO) nie je OK.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    XCHAOS:
    ZSIS:
    that being said.. myslim ze i frakce zelenych/EFA ma svou legitimitu a opravnene zajmy, osobne nemam problem jim to hodit stejne jako "Renew Europe", ale to muze kazdy videt jinak. od toho je demokracie. smutne je holt tech 25-30% populistum, kteri zijou v prvni rade z toho tuhöe demokracii krok po kroku rozkladat, jak se stalo v hromade zemi.
    takze ano, jsem nasrany a priznavam, ze mam strach o evropu. nicit se da rychle, budovani trva. leckdo z anglie by asi mohl vypravet.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    XCHAOS: jak "vyfouklo"? ne, ze by bylo cti sedet vedle agenta burese, na druhou stranu, nikde neni zakazano aby ve frakci bylo vic stran z jedne zeme, imho. treba slovensko tam ma 2 strany, nemecko take.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    dobry kje ze neni pro czexit, jen pro reformu byrokratickejch postupu, coz mi na prahu valky s Ruskem neprijde moc lito.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KRAMERIUS: Proste sa tam prehajloval:) Pravica ide hore...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MARIHAI: hlavně opakovat dokola ty samý fráze, ale halt existuje dost labilních a ne zrovna inteligentních jedinců který to budou považovat za "argumentaci a diskuzi" - inu, demokracie no :)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ADAMIRA: můžeš řikat totální hovadiny, ale když to budeš řikat sebejistě bude to vypadat že "argumentuješ" :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "argumentovat a diskutovat" :D
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    XCHAOS: Mají Turka, který dokáže i argumentovat diskutovat, a STAN s Nerudovou, kteří ho zkoušeli hejtovat a zviditelnili ho.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK: tak ano, jsme v europarlamemtu v zelenolevicové frakci a hlasujeme podle toho. Členství v ALDE nám vyfouklo Ano a Babiš...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: Motoristi s traktoristou jsou pro mě největší záhada. Já byl v zahraničí... oni měli nějakou zásadní kampaň, nebo tak něco? Nebo prostě obě uskupení mají tvrdé voličské jádro - motoristé zřejmě i mimo Prahu, kde moc nebodovali, před časem?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PETER_PAN: Mrkni na její předvolební medailonek na fóru, tam to tuším psala. A Deník referendum o ní taky občas píše.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    DOCKINEZ: Myslel jsem jakou "její komunitní práce na Karvinsku a její sociální politika tam".
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    SITH: Jakou? At nemusim googlit.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ: ech, „mně vůbec...“

Fuj. Sry za hrubku.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DOCKINEZ: jak v Cechach pusobi jeste trochu jako racionalni sila orientovana na rozvoj solidarity a nastroju obcanske spolecnosti, na EU urovni to je čistě ideologickej postoj bez sebereflexe, extremismus. A ten je nahovno na obou stranach duhy.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JVMLOK: imho je poměrně problém ta nečitelnost, kdy se Piráti jinak profilují v europarlamentu a jinak tady v tuzemsku. V ČR jako by se styděli za svoji levicovost, resp. tváří se jako středová nebo středolevá partaj a v europarlamentu jsou naopak jak utržení ze řetězu a jedou tvrdě levicovou linku spolu se Zelenými, Die Linke apod.

A tenhle rozpor nijak nekomentují a nevysvětlují, tváří se jakoby nic. Tím ale pohřbívají svoji důvěryhodnost a transparentnost, nejsou čitelní. Je to signál, že buďto u Pirátů neví levá ruka, co dělá pravá, nebo že strana cíleně hraje na voliče habaďůru a je ve skutečnosti o dost levicovější, než jak v ČR přiznává. Obojí nepůsobí moc dobře.

Mě vůbec nevadí levicovost. Ale ty tanečky se zakrejváním jsou divný.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Legrační že jedinej kdo tam za Piráty zůstane je ženská, která je jedním z důvodů, proč jsou piráti nevolitelní :D
    PECA
    PECA --- ---
    BTW jako "sátník" mám pocit, že Piráti ztrácí podporu v nejmladší vrstvě voličů. Ovšem to je jenom můj (ničím konkrétním podložený, natož čísly) pocit.
    PECA
    PECA --- ---
    ZSIS: IMO "motoristé" přitáhly přesně tuhle skupinu – motoristy. Takový ty borečky co si užívají levně získané ojetiny, leští je a vylepšují o nesmysly bez zjevného dopadu na původní funci (doprava). Hrozitánsky se bojí zákazu spalováků, protože elektrická auta jsou mimo jejich schopnost představivosti (a nesmrdí a nedělají takový hluk, aby se za nimi někdo otáčel). Sice to píši ošklivě, nicméně to tak vidím.
    Plus misogynní skupina, které imponují typy jako fašounek Turek a pod.
    Přísaze se spojení s motoristy dost vyplatilo. IMO.
    SITH
    SITH --- ---
    HOBORG: její komunitní práce na Karvinsku a její sociální politika tam
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    SITH: tu jsem zaregistroval az pred volbama, a to ve dvou pripadech

- 'do Bruselu budu litat jen na otocku' a reakce na to
    - predvolebni klip na FB ve stylu srovnani jaky platy maj v ty Praze a co proti tomu chudaci v Usti

ale jak pisu, zaregistroval jsem ji fakt az pred volbama, mozna dela jinak veci ktery nejsou takhle nablbly
    v cem ze je tak skvela?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam