• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KU13AR: lol, radovat se, že odchází váš nejkredibilnější ministr je řádný důkaz, jak nechápete, kde máte voličskou základnu a směřujete do zapomenuté.

Hele, nemáte odkaz na tu 22 stránkovou přezošku.
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    IMHO aktualni situace je prilezitost pro renesanci strany. Krysy, co se se ni pridali čistě z kalkulu az pri volebnim potenciálu nad 5% odpadnou a uz se vybarvujou. Lipavsky mel byt v TOP09 davno a navdavkem pak dostane pasalik nekde na ambasade.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HONCKA: Proč lidi co mají takovej škraloup lezou do médií a nedržej hubu? :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FRK_R23: on je známý akorát hejty na domělé komunisty a tímhle :D
    Kapounek stáhl kalhotky! Skončí u Pirátů? - Prostějovský Večerník
    https://www.vecernikpv.cz/zpravodajstvi/5238-kapounek-stahl-kalhotky-skonci-u-piratu
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Je to smutný, kolik lidí volilo Piráty, aby se tohle zastavilo, ale bohužel se to nepovedlo :(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NECROMAN: OK, dík. Do teď jsem o něm neslyšel. Taky teda zrovna pečlivě nesleduju dění v Prostějově :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    FRK_R23:
    Petr Kapounek - pirátský medailonek | Lidé a týmy
    https://lide.pirati.cz/profil/2814/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kdo to je?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Oof
    Nejsme strana, ale sekta. Bartoš by měl najít odvahu vyházet komanče, říká řadový člen Pirátů - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/podcasty-politalk-nejsme-strana-ale-sekta-bartos-by-mel-najit-odvahu-vyhazet-komance-rika-radovy-clen-piratu-40490516
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: jj, tiskovku jsem si dal. Nebylo to dobrý.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Já jsem viděl kousek tý tiskovky a stačilo mi to. Naprosto nezvládnutý, tady bych podepsal vše co píše Olga v tom postu.

Samo se dá pochopit emoce po tom shitstormu, ale kurva jsme dospělí lidé a měli bychom se ovládat. Stačilo tu tiskovku nechat na pozdějc, aby krapet vychladli.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: Tvl tu Richterovou v ČT 24 tu mám furt otevřenou, ale nějak se furt obávám si to pustit.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Anyway, tahle reportáž je skvělá nahrávka pro Piráty https://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/224452801240025/cast/1067371/ jde to snadno vzít a hodit tak, že Piráti byli vyhozeni, protože fakt dělali, co slibovali: dívali se kmotrům pod ruce a bránili rozkrádání státu předraženými zakázkami. Sentiment na sociálních sítích teď vnímám jako silně proti-SPOLU, ale to ještě neznamená pro-Piráty. Je důležité tohle dobře PR vytěžit, když se to udělá správně (což bohužel pochybuju /-: ) tak je to příležitost vyžrat dost elektorátu SPOLU, ale je potřeba zamakat. Ta tiskovka vedení se ale moc nepovedla, nepodložené tvrzení o schůzce Fialy bylo zbytečné a dělá to spíš hned zkraje špatný dojem, pokud to teda někdo pěkně rychle a přesvědčivě neprokáže, tak je to fail. Zatím to působí tak, že Richterová a Michálek trochu podlehli zbrklosti a úplně to nedomysleli a vypustili nesmyslné obvinění, bez něhož by se na situaci mnoho neměnilo, jen si tím Piráti idiotsky oslabili výhodnou pozici.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Piráti by měli naverbovat víc nějakých populárních osobností. Úspěšné umělce nízké kultury. Lidi s MUDr nebo prof před jménem. Úspěšné sportovce. Nezávislé starosty větších obcí. A tak. Tohle straně strašně chybí. Přijde mi, že aby se stal člověk členem, musí vyvinout velkou aktivní snahu. To je něčím fajn, že pak strana má lidi, co to víc myslí vážně, ale nějaký aktivnější proselytismus směrem k osobnostem by imho prospěl. Ostatně, nejen k osobnostem, celkově má strana strašně málo členů. Verbovat lidi přes internet bez osobního kontaktu asi bude fungovat na málokoho.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    A protože Piráti nikdy nelžou...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    😉

BUGAS
    BUGAS --- ---
    Piráti ostře k Lipavskému: Zahájil puč s Fialou. Krysy opouštějí loď jako první - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/pirati-ostre-k-lipavskemu-zahajil-puc-s-fialou-krysy-opousteji-lod-jako-prvni-448742
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam