• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    LINKOS: Mě zatím nejmíň problematická přijde Bluesky, funguje na protokolu, který je open source, kdokoli s může nasadit svůj bsky server.
    Můžeš si vybrat doporučovací algoritmus.
    A je to natolik jednoduchá kopírka Twitteru, že registraci a pohyb po síti zvládne asi každý.'
    Furt roste. Vlny odchodů z klasických socek jsou při různých wtf událostech tak nějak pořád.

Nevýhoda je, že pořád ještě sídlí v USA, i když to nevlastní dohledatelní zjevní evil guys. Aspoň mě se dohledat nepovedli, to ovšem neznamená, že to tak není.

Jednalo se už i o případném přesunu do EU. Jestli někoho zajímá, kam zmizeli vědci a především ženy vědkyně, tak hodně sem :)

Tady je graf ze Similar web:

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LINKOS: Rozhodně.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    CAIDEL: X, FB, TikTok. Většina těch sítí jsou problematické, každá trochu jinak.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    PULNOC: ...jen ze zvědavosti, kdo ti teda přijde jako menší zlo? Jakkoli chápu veškerý pocity trapnosti.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KEDRIGERN: mě krmení Elona nevadí. Ani že to Ferjenčík platí asi z kasičky. Ale ten nepotismus u pirátů je smutný.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEDRIGERN: Hej. V dnešní době už by tam neměl být nikdo, je to morálně značně problematické a vzhledem k tomu, že už proběhlo několik demonstrativních vln odchodů, stačilo se k jedné přidat...

Ale mě se to kecá, já tám nikdy ani nebyl :)
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Ehm... také vás tak dráždí Xko a ještě placený odznáček?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Prosimvas muzete jim nekdo říct ať nic nevyšetřujou, hlasujou jednou za uherskej rok pro důležitý věci (proto je lidi voli) a následně nekde delaj cringe videa nebo raději drží hubu?

To je neuveritelnej bizar

CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PULNOC: 51, je to takovej ten pičus na pravo zpovykanej jak Zdechovský... a velký ramena. už tu na jaře byl - nadával na ty komunistky jako Gregorová/Michailidu

Jiřina Rochová
    No, a tohle je přesně ten důvod, proč jsem kroužkovala Evu (a Jirku) a ne vás, Dane. Ach jo. Bez tý narážky na úspěšnější kolegyni by to nešlo?
    1 h
    Odpovědět

Autor
    Daniel Kůs - Radní Plzně
    Jiřina Rochová Jiřinko to nebyla narážka ale fakt. Hlasem kraje má být poslanec, ale rád to vezmu na sebe. Bohužel největší vodou na mlýn těmto rasistickým hajzlům jsou takovéto prostoduché komentáře, jako ten Váš. Takže lásku❤️
    58 min

Jiřina Rochová
    Daniel Kůs - Radní Plzně To je ale super, tak jo, za 4 roky. Jen doufám, že ta kandidátka bude vypadat trochu jinak. A jestli těch posledních 12 let přemýšlím, jestli Piráty jenom podporovat, nebo se i nalodit, tak možná, že se i nalodím a můžeme o tom pokecat, Danielku.
    54 min

Autor
    Daniel Kůs - Radní Plzně
    Jiřina Rochová Žijeme v době, kdy není čas na hry. Musíme být rozhodní s nepárat se s projevy typu "Turek", a to splňuju.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    CHORCHE: Skor maju nepriznane naklady. Ale aj tak, na zadianu kampan doteraz pirti nevyhodili tolko $$, ako na tuto, a vysledky nie su lepsie nez byvali. Trend je nedobry.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Daniel Kůs - Radní Plzně
    ·
    Okamžitě slož mandát poslance, ministr už nebudeš. Zákon džungle je tvrdej a to je v tvým případě dobře.👏
    Sorry, ale už to nešlo vydržet. Čekal jsem, že to za Piráty Plzeňského kraje udělá naše nová poslankyně MUDr. Eva Šrámková - poslankyně ale nestalo se.
    Tak tedy já za Piráty v Plzeňském kraji odsuzuji výroky člověka, co chce být ministrem zahraničí🙈Žádné sprosté slovo na jeho adresu není sprosté. Filipe slož mandát poslance!!!
    Andrej Babiš je všechno možný, ale není hlupák, takže je jasný, že se nebude špinit s takovým člověkem ani vteřinu. Takže jako ministr máš útrum.
    Co myslíte? Měl by složit i mandát poslance?

---
    fakt kus, takže další zrhzenej, nebo to jako nejde bez střely do vlastní noh, tedy kolegyně?
    neměl jsem čas ject kroužkovat proti Mikimu F., nekroužkoval jsem ani na Plzeňsku... ale teď mám fakt radost, že to udělali ostatní za mě
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    CHORCHE: 1) Přepočítáno na poslance
    2) ODS je dominanntní vládní stranou (například spousta mediálního prostoru, PR ministerstev)
    3) ODS se veze na aktivitách typu štít demokracie
    4) ODS je v rámci SPOLU, čili je to jen část rozpočtu. Další peníze vložily KDU a TOPka.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHORCHE: pravděpodobně si celou kampaň nechali zaplatit od TOP09 a KDU ;-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    NIEKT0: to by SPOLU muselo dát do kampaně snad míň, než chudej Pirát? a ANO do kampaní valí imho taky víc. ale tak zas co přiznaj, co ne... a Fialovo trdlování stálo s ochrankou taky raketu, ale platili asi minimum. no to je jedno už
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    CHORCHE: Kolko milionov si musel vynalozit v kampani na zvolenie jedneho svojho poslanca. 18*3.75 =~ 67.5M
    Neviem kolko cela kampan nakoniec stala (v najtransparentnejsej strane:), ale +- by to sediet mohlo.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    XCHAOS: ta čísla vychází z čeho? vůbec tomu nerozumím. ods si odtrhla od huby nejvíc? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Hmm, to jsme to z dob těch grassroots počátků pěkně dopracovali...

Piráti mají s SPD nejdražší poslance (3,75 mil.)
    SPD 4,2 (včetně 5 nečlenů SPD 2,8)
    STAN 2,7
    TOP 09 1,8
    AUTO 1,7
    ANO 1,13
    KDU 1
    zelené poslankyně 1
    ODS 0,5

(zdroj: deník Právo)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Chtějí mít všechno pod kontrolou a utahují šrouby všude. Všechno je sledovaný. Prej i došlo ke změnám v PI, v Pice a vlastně všude. Všechno a každý se hlídá. Tím ale zabíjejí aktivitu lidí, Piráti nemají být policejní stát.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    XCHAOS: Jo, je tezky te prehlidnout. Co te rozrusilo?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: nemyslím, že to měli zapotřebí, ale paranoia ohledně toho, kdo bude mít přístup na fórum, asi poroste. Protože oni si užitečnost vnitrostranického kanálu nezávislého na korporátech začínají zatraceně uvědomovat, ale současně ho hodně chtějí mít pod kontrolou..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VOYTEX: ačkoliv tě zcela neanonymně hejtím a nejradši bych tě v tomhle klubu neviděl, tak v tomhle konkrétním bodě ti dávám zapravdu :-)
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    KEDRIGERN: o tom nepochybuju, ze znas. Nu ale toho Varufakise a "starnouci bile het" ti potrefeni hned tak nezapomenou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam