• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán a účastníkům hrozí ban. Ban hrozí i za hrubé porušení netikety (výhrůžky, apod.).
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: Nic nedegraduju, to v tom čteš jenom ty. A to není můj problém.

Každopádně pochybuju, že tento off topic tu někoho zajímá. Navrhuju případně pokračovat v poště, než pan domácí rozdá ovoce.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Šovinistický je už jenom degradovat ženství na vlastnictví vulvy, natož si ještě k tomu vymejšlet, že má jako žena v politice výhody.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EL_TOPO: vitej v reálné politice, kde se vyplatí útočit na toho s kým se přetahuješ o hlasy. Na různý nahnedly existence se vyplatí tak max plýtvat příspěvkem na sockách protože volicsky průnik je 00 nic
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: Houby s octem – když se děje to samý majitelům penisu, tak to nikoho nezajímá. Proč by mělo u obchodnice s tituly Nerudový? Šovinisto.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Ne. To není žádná rovnost. To je falešný obviňování, že se Nerudový někdo zastává kvůli tomu, že je majitelka vulvy. A je to WTF. Šovinisto.
    JONY
    JONY --- ---
    Macinka se Babišovi vysměje. Babiš motodegeny potřebuje.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: To je rovnost, to neznáš.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    EL_TOPO: neni už na čase si připustit, že X je socka pro kokoty? tam už nic zajímavého není... jeden mašíbl vedle druhého. rip díky Eonovi
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Já jsem řadový člen. Vyjadřuji se k tomu tady, nikoliv že instruji MO. A dokud si naši potencionální spojenci nevytáhnou hlavy z ... tak nemůžeme očekávat jakoukoliv pozitivní změnu. A také proto mi lezou krkem vnitřní žabomyší války.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KEDRIGERN: Já vidím neschopného vedle všeho schopného!
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Trochu mně to připomíná přístup Michálka, kterej na nástup Motoristů a dalších fašistů kteří útočili na Piráty odmítal reagovat a všechny včetně MO instruoval ať útočej na Stan. Že je to je náš hlavní nepřítel v průzkumech. Jak to dopadlo vidíme. Trochu mi občas chybí schopnost poznat co je malé zlo a co je obří zlo.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Snad je dospělá a gramotná a může to napsat jinak. A mimochodem měli ministerstvo vnitra s ohromnou poslaneckou silou. Mohli dezinformace řešit. Místo toho nevěděli, která bije. Čili ať si své urážky nechá pro Rakušana. Fakt neschopný vedle neschopného.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: S tím Ruskem má ale pravdu, tam na ní útočili i ruští boti. Právě proto jsem opatrnej. Samozřejmě to označení pak nasralo i normální lidi kteří CH C nechtěj. Ale to neznamená že tam nejede kampaň a ona není cíl. Já bych hlavní target boje proti CH C dělal z ANO a Babiše, Nerudová je úplně minoritní problém a svůj postoj vysvětlila.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Jistě. Ale já osobně jsem radši spolupracoval s ním (mimochodem naprosto bezproblémová spolupráce, co se dohodlo platilo). Než nechat projít Chat Control 2.

EL_TOPO: No já jsem si od Nerudové na sockách přečetl, že proti jsou lidé placení Ruskem. Takže:
    1) IMHO netuší postoje vlastní strany
    2) Uráží mě.

Za její neschopnost fakt nemohu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jo, protože když dostává třeba Zdechovskej (a že dostává často a po zásluze), tak to se nepočítá, ale běda, když jednou dostane naloženo majitelka vulvy*. To je najednou oheň na střeše a dělá se z toho ruský spiknutí.

*která přitom na vlastnictví ženskýho rozmnožovacího ústrojí založila část svý kandidatury na hlavu státu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: no ok, ale když někdo prudí do Danuše, tak se najednou probereš... :-)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Srovnávat oprávněnou kritiku upadající strany s ruským dezolátnim trollem? To sorry jako :DD
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: dobře, ale tak na Piráty útočíš i ty tady na NYXu, že. Na nás útočí všichni, včetně nás samotných :-)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Ony ty dezolátní účty které útočily na Nerudou útočí i na Piráty. Jeden pro představu tady třeba
    Koňolampa (@SSlaby31479) / X
    https://x.com/SSlaby31479
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Motivacie su samozrejme rozne. Ale to stale neznamena, ze veci ako pravo na spravodlivy proces su zla vec, aj ked to zneuzivaju skutocni zlocinci co to ide.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam