• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CHORCHE: Jestli jsi z Plzeňskýho kraje a chceš volit Piráty doporučuju si vyřídit průkaz do jinýho kraje, Kůs je takovej kindrODSáček, viz např jeho post z doby, kdy forum ještě nebylo uzavřeno

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Výsledky z roku 2017 před změnou způsobu přepočtu hlasů, pro inspiraci

YBUKO
    YBUKO --- ---
    Tady namátkou nějaké historické výsledky ze spodní hranice. Čistých 5% bych tipl kolem čtyř až šesti poslanců. Zatím to ale samozřejmě odhadnout přesně nejde.

YBUKO
    YBUKO --- ---
    Pardon, asi dílo ODS nebo co, ale vzhledem k situaci trefné.

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MEMNON666: Rozpad jádra je možný. Může vzniknout jádro nové a můžou přijít hlasy nejádrových voličů. STAN taky dlouhodobě nemá jádrové voliče.

A tu otázku na Ferjenčíka jsem moc nepochopil. A jak stojím na straně povrchních voličů, tak odpovím tweetem přímo od Mikiho :)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak tohle mu věřím.

YBUKO
    YBUKO --- ---
    CHORCHE: ono mi to tak u něj po letech sledování na sítích zvenku fakt přijde, nemůžu si pomoct. Autoritativní nedemokratický paranoidní přístup a snaha o čistky.
    Teď s tím Lipavským, se kterým tam současné pirátské vedení kulo ještě rok zpět pikle proti "zlým komunistům rozkládajícím stranu, přece", je to přímo taková klasická alegorie. To jsou takové klasické lidské archetypy napříč pravolevým spektrem a historií.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Na to fakt seru, pro mě se tímhle Michálek stal naprosto nevolitelným. Jestli má opravdu zapotřebí se otírat o bývalé spolustraniky a navíc ještě takhle kokotským způsobem, tak je to ještě větší ubožák, než jsem si myslel.

Je pro mě fakt těžký Piráty dál podporovat, když se strana zbaví lidí jako Janka (která je dle mého názoru velice fundovaná v otázkách PML a závistlostí) a dál tlačit jedince jako je Miky (kdy udělal naposledy něco užitečnýho, kromě toho že dokázal posrat kampaň?) a nebo tady psycouš Michálek.

Kandidatura Hřiba mi přišla jako dobrej nápad. Podle mě se v Praze snaží, tak jsem nějak předpokládal že podobně nastoupí i na celostátní politiku.

Pokud se ale PS chce prezentovat lidma a postama jaký dělá Michálek, tak beze mě.¨

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    v odpovědi na ten @JakubMichalek19 post: "... A toho grafika nakrmte nebo ho vyhoďte" 🤣

CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    no jo, ale ti co měli odejít neodešli :)

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Peksa také převléká kabát

KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Brainrot Mladého Pirátstva se dostal už i na konzervativní twitter :)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Uf, tohle je fakt někdo od vás? Doufám, že ne.

HYNEK
    HYNEK --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS:

The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz (2014 Documentary)
    https://www.youtube.com/watch?v=YYMpTgswAxc
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Je mi úplně jedno, kterou ze současných poslankyní dotyčný pán opečovával, ale to video za tři čtvrtě míče, to bych vidět chtěl. Link pls?

Ten velbloudův kamarád z 4/365 je fascinující postavička. Přes postel jedné nejmenované současné poslankyně se dokázal vecpat do přízně krajského a následně i celostátního vedení české pirátské strany. Tam začal nutit lidi lézt do studené vody, za což získal rozsáhlé zakázky na tvorbu videí a strategické vedení pirátských kampaní v roce 2024.

Video za tři čtvrtě milionu bylo tak dobře udělané a virální, že ho ze zdejších čtenářů předpokládám nikdo neviděl, a strategické vedení kampaně dopadlo tak, že piráti ztratili 2 ze 3 europoslanců, vypadli ze 12 ze 13 krajských zastupitelstev a obratem skončili ve vládě. Za to vyfakturoval tři míče a odjel do Japonska (lézt nahatý na Fuji).

Fascinující je, že půlka těch komentářů co tam této dvojici nyní maže med kolem huby jsou bývalí zastupitelé ze středních Čech, co díky jeho práci na podzim neobhájili mandát. Nekoupejte se ve studené vodě, má to hrozné následky…

Sauce kompra zde: [ALOISKOCOUREK @ Bulvární nora 2nd generation * Flákoty vypečeného, křupavého Wemblouta/Záhoříka, to teda byl rustikál!]

XCHAOS
    XCHAOS --- ---

je teda třeba přiznat, že 11% voličů nebylo to samé, jako 10% populace. a taky je třeba uvědomit si, že politická strana není to samé, jako "hnutí".
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    a hele, ani někteří umělci nemají rádi OSA :-)

Sněť vs. OSA - Ceny Anděl 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=c8T9MYtGdQY
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Někdo řekl trololo? :)
    Trololo 10 hours
    https://www.youtube.com/watch?v=TJL4Y3aGPuA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam