RCR: No když sem se díval na stránky CrossOver, tak to zase taková sláva neni lepší než Wine, ale od skoro vše to má daleko.
Komerční Linux, kdyby byl třeba za třetinu co wokna proč ne, ale obávám že na něj v domácím použití ještě nenazrála doba a že se tu bavíme o době tak nejdřív za 5 let.
No disgrafik přímo ne, ale nějakou vadu psaní mám, problém byl, že sem ještě hrozně pospíchal. Většinou se ty moje věty, ikdyž po sobě ty kecy nečtu ještě nějak dají.
1) Dá se nastavit to DNS2go jen pro jeden soft a zbytek nechat se standartnim?
2) Dík přes tohle, už sem snad i jednou uspěl, ale klikadlo by neurazilo.
3) Na virtuální plochy si v blízký době asi nezvyknu, nějak sem ji nepřišel narozdíl od více monitorů na chuť.
64bit - Nevim, jak PAE na Linuxu, ale na Windows je to hrozné zlo, dobrý tak pro Oracle a nějakej server. Paměťové nároky pořád rostou, grafický karty taky (odčítá se od hlavní paměti, díky tomu jak je udělaná adresace), to znamená tak max 3 GB, což může být brzy málo. Já nechci systém na chvilku, ale chci ho mít dlouho, ne každej půlrok reinstalovat. Pak se 64bit varianta jeví jako jediná možná.
Zase opět nevim, jak Linuxu, ale ve Woknech je limit 2 GB na proces a to už dneska některý gamesy sežerou.