WERT: nechci ipad2 ani ipad4, velký ipady jsou na můj vkus velký a těžký. To už sem na tom skoro stejně s laptopem, jenomže k němu musim tahat trafo, pač mi vydrží už jen 3hodiny cca...
Chtěl bych ipad mini právě. Až ten mě zaujal svojí skladností, a lehkostí... Jenomže v tom jsou právě vnitřnosti z tý 2ky, proto jsem zjišťoval...
Nemám iphone, nemám vůbec chytrej telefon. Možná si klepete na čelo, ale telefon mám naprosto spolehlivej, nabiju ho jednou za tejden a mám naprostej klid. U věci na obyčejný telefonování a sem tam sms mám zkrátka užitnou hodnotu někde jinde... Pohybuju se hodně "v terénu" a tohle je pro mě dost důležitá vlastnost...
(zkoušel jsem iphony i androidy a prostě zatim nic, než zbytečná starost... pro mě...)
Jak řikám v podstatě až ten mini mě zaujal, že bych tím do jistý míry mohl nahrazovat ten laptop, kterej bych pak musel brát už jen vyjmečně na věci který tohle neobsouží... I v tom případě bych pak profitoval z váhy a velikosti ipadu mini, páč narozdíl od klasiky by mě nevadilo mít v tašce obojí...
3g verzi chci protože právě nemam chytrej telefon. Chytrej telefon nepotřebuju, protože mam laptop kerej sebou stejně musim tahat každej den a kterej má v sobě vestavěnej 3g přijmač a chlívek na simku, takže bych si jí jen zduplikoval a měl jí zároveň v mini...
Myslim si, že to nejsou až tak píčoviny co já řešim, ale každej sme zařízenej jinak...