• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJJaký je váš otec?
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    TRISSIE: Jo rozumím, takže nic, co se mě týká, jak jsem psala....;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ROSEE: sirotčí důvod je sociální dávka, kterou dostávají nezaopatřené děti (takové, které předtím měly nárok na výživné) až do dostudování nebo svatby.

    Narozdíl od výživného tohle chodí pravidelně a není potřeba se o to soudit.
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    TRISSIE: =D ehm....nene, ještě žije. A sirotční důchod....to slyším prvně, to není a asi ale ani nebudu můj případ ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ROSEE: bohužel přesné...
    takže tvůj otec je po smrti? To aspoň budeš dostávat sirotčí důchod, ne? (ano, tohle je extrémně cynické, ale kdo tím prošel, chápe, a kdo, nepochopí...)
    Ségra bohužel ne, protože se po jeho smrti zjistilo, že si neplatil pojištění. Má teta cynicky podotkla, že v tom případě dobře, že umřel dřív, než na mě spadla vyživovací povinnost dětí vůči rodičům.
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    BABBA: jojo, byly to na hovno časy, ale je to za mnou, teď jen čekám na jeho pohřeb...
    TRISSIE: no, to taky není příjemné =//
    to mi připominá jedno, bohužel pravdive pravidlo, že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ROSEE: někdy bohužel nenaděláš...

    já rok po otcově smrti zjistila, že všichni jeho kamarádi (a dost možná i jeho rodina) mě viní z jeho smrti. Řekl jim totiž, že jsem si od něj vzala peníze a pak na něj podala trestní oznámení pro neplacení výživného. A on se z toho chudák utrápil k smrti.

    To, že jeho vyživovací povinnost skončila mou svatbou 8 let před jeho smrtí (a tedy moje právo podat trestní oznámení vypršelo 5 let před tím, než umřel, pak už to bylo promlčené), je detail - který si sice jeho kamarádi advokáti mohli uvědomit, ale detail.

    Víc mě na tom bolelo to, že já sama měla hodně konfliktů jak s matkou, tak se sestrou kvůli tomu, že v rámci toho, abych já měla s otcem vztahy čisté, jsem jim, jako právnička, odmítala připravovat podklady pro jejich akce vůči němu...
    BABBA
    BABBA --- ---
    ROSEE: trochu mi to pripomina myho fotra ale asi si trpela o hodne vic!
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    teď jsem si pořádně přečetla záhlaví, takže aby to nebyl jen výkřik, podávám vysvětlení.....4 roky mě vláčel po soudech, psychicky mě vydíral, vyhrožoval moji mamce na životě, u soudu ze mě dělal blbku, ponižoval. Posílal anonymy na policii, ve kterých udával mého otčíma ve snaze ho maximálně ošpinit a ztrapnit. Z bráchy si udělal svou loutku, kterou využíval k tomu, aby ještě víc ublížil mamce. Zneužíval toho, že jako dítě ( tehdy v 6.třídě ZŠ, kdy jsem ho viděla ještě jako tatínka) jsem za ním chodila do práce a on ze mě tahal informace, které použil u soudu proti mamce...Volal mi jen tehdy, když po mně chtěl řvát a házet na mě všechnu vinu. Od městského soudu jsme se dostali až k okresnímu, kde rozhodl soud v můj prospěch a tehdy se mě zřekl....sice jen v sms, ale i ty stály za to. Tohle všechno a ještě mnohem víc v době od mých 12 do 21 let.
    Takže asi tak.....ve velmi zkrácené a slušné verzi.
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    bezpáteřní sráč..... Rozepsala bych se víc, ale to by bylo do auditka s vulgarnostma. Tohle je výstižné.
    KOOTY
    KOOTY --- ---
    Jednoznacne uzasnej.. Vzdycky kdyz to nejmin cekam, udela neco, cim me totalne odzbroji. Je cilevedomej, vtipnej a chapavej. Vi, ze tim, Ze me necha vykoupat v urcitych vecech, tak tim me nejvic nauci.. Proste ten nejlepsi tata..
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    Naivní, nepoučitelný, v něčem omezený, v něčem nadčasový, inteligentní, sobecký, vtipný, hudební, cholerik a simulant. Spoustu jeho vlastností postupně více či méně objevuju v sobě. Doufám, že budu schopný se poučit.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    muj otec ma padesatku za sebou (ulet), stale vypada mlade, ma vyborny smysl pro humor (imho), vanu, vlasy jak ja, je sporivy, puntickarsky, laskavy a chova se hezky ke zviratum
    ESKALA
    ESKALA --- ---
    Tlustý, fousatý, protivný, podlý, ulhaný, přežraný, drzý, bez citu, vychechtaný....atd.
    Ještě, že je tak daleko. Asi by mě nerozchodil!:-))
    JELLY
    JELLY --- ---
    TRISH: -//-
    TRISH
    TRISH --- ---
    můj otec je moje zrcadlo.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Mít v dnešní době k dítěti fungujícího tatínka je luxus. Nastává čas sériových manželství a otců na dálku.
    LOWRIDER
    LOWRIDER --- ---
    ELLIE: To je dost zajímavý. Mám kámoše i kámošku, který maj tvořivý otce - muzikant, píšící mystik :), a oba otcové rodinu opustili a o děti se starali přesně tak jak tady řikáte, jenom když je to bavilo, což nakonec přerostlo v konflikty a odcizení.
    LOWRIDER
    LOWRIDER --- ---
    GWAENARDELL: drsný
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MATEEJ: No, asi to tak bejvá... a já jsem všechno, co bavilo mě, nesdílela s nikým, protože jsme bydleli na samotě. Praktickou a realistickou maminku hraní nebavilo, málokdy se nechala do něčeho zatáhnout.
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    ADLETA: toho vím zase víc o tobě....;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam