ATOMIKS: Ukol na úrovni absolventa pomocné školy - zakroužkuj v mém příspěvku (na který reaguješ) slova: křesťanští, syrští, muslimští, moderní, středověké, kompatibilitu.
Složitější úkol - najdi kde v mém příspěvku píšu, že by se ta pravidla na někoho nevztahovala (hit - u pastafariánů píšu, že ačkoli se to na ně vztahuje, tak je to příliš neomezuje, protože jejich cíle nejsou diskriminovat nevěřící - kdyby snad takovéto cíle měli, pak by je to omezovalo, což ovšem neznamená, že by kvůli tomu svobodní ten požadavek stáhli)
Takže mi vysvětli, proč reaguješ na něco, co jsem netvrdil a tématu se netýká a podsouváš mi tvrzení, která jsem nikdy nepronesl a názory, které nezastávám.
A můžeš to ještě rozvinout o pojednání, jaké mají moje postoje vztah k tomu, když ti vysvětluju postoj někoho třetího k určité problematice.
ATOMIKS: A říkám snad něco jiného, když tvrdím, že k ostatním mají postoj stejný, jenomže některé ostatní některé postoje Svobodných neomezují příliš, protože ti dotyční ostatní zastávaji postoje obdobné?
ATOMIKS: Chceš-li to obecnějí, tak stačí v tom článku, hned v hlavičce, kliknout na odkaz
https://web.svobodni.cz/program .
Je-li otázka na postoj vůči něčemu, co společnost vnímá jako ohrožující, tak se nediv, že Svobodní, v souladu se svým programem, zmiňují co vše by mělo být provedeno/vyžadováno/... k zajištění obrany před ohrožením, nikoli jen tu část, co má stát dělat aktivně, ale i tu část, v čem nemá stát svým občanům škodit.