ARGANNAH: ja osobne nemam ani nadvahu, ale paradoxne kvuli necekanymu pribirani jsem resila hubnuti/udrzovani. 1) sundat ty cca 2kg-3kg co "naskakali sami" 2) snazit se delat dost pro to, aby vaha +- stagnovala.
zhubnout neumim, nebo ty 2-3kg moc neberu jako nejakej vysledek (nejsu vylozene stihla, ale BMI v norme), ale udrzovat bez nabirani se mi +- dari, ale musim proste hlidat jidlo, jak prestanu... a ano, mela sem na to vlastne 2 nutricni (asi 8 mesicu + par konzultaci jinde) a dohromady jsem ziskala nejakej obrazek, ale staci trochu zvlcet a zas zacinam nabirat... paradoxne ty +- 2-3kg se pak upravi sami.
i kdyz po tech asi 3 letech me to hlidani jidla proste fakt nebavi, jako zapisovat alepson 5x tydne kaloricky tabulky je proste peklo a muze to bavit tyden, dva, mesic, dva, rok.. ale 3 roky... to je moc i na me. ale kdyz prestanu, vlcim... moje telo i po 3 letech nedokaze "chtit" spravny mnozstvi jidla, aby de udrzovalo prirozene samo. a to bude asi nakonec problem hodne lidi, kteri maji problem s prijmem hodne vychylenej bud na malo nebo i na moc...