• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Oběd jsem si poskládala hezky :)

Stačilo by zvojnásobit snídani (2 kusy pečiva, dalších 50 g šunky) a k svačině dát k ovoci ještě mléčný výrobek bez cukru a pro ženu s nižší aktivitou by to šlo. Ale tak na dva tři měsíce, pro ženu, co chce zhubnout do léta. Dlouhodobě se to maso na vodě+příloha+talíř mrkve moc nedá.

U večeře už jsem nevydržela jen to fiktivní zapisování a hodila do tvarohové pomazánky lžičku majonézy místo oleje :D

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: vezmi si do metabolické ambulance tohle a ta doporučení od nutriadaptu a vyzbroj se argumenty a lekcí asertivity.
    Uvidíš, co ti udělá měsíc na 2680 kCal.

Oni ty jídleníčky podtrhávaj, protože VĚDÍ, ŽE TO LIDI BUDOU PŘEJÍDAT. Nevážit, přilepšovat si. Tak jednak budou, neboť takové vyhlazovací dietě je mozek donutí jíst přes vůli (třeba začne náměsíčnost s pojídáním kostkového cukru, nekecám), jednak to ublíží striktním lidem, co fakt chtějí výsledek, protože sní ještě méně.
    KURE
    KURE --- ---
    lol, takže to je ještě větší blábol než to na první pohled vypadalo. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jsem tam naházela tučnější volby (eidam, br kaše, treska) a stejně vyšlo málo,

KURE
    KURE --- ---
    POZITRON: MAR_TINA: přiznam se že jsem vubec nezkoumal, nakolik jsou ty čísla konsistentní. A poker face jsem udržel jen pro to, že mě tam poslal muj internista a v dubnu mam vyšetření na metabolicky ambulanci, kde doufam že bude někdo příčetnej.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: takže odhad máme dobrý :)

A ten jídleníček je katastrofa i pro 50 kg ženu se sedavým zaměstnáním.
    Navíc se nedá dodržet - hlad, monotonost úpravy, takže pacienta obviníme, že si za to může sám, protože nedodržel.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    SAT_ANN: na tomhle bych hubla já, malá nehejbající se ženská, a i já bych měla hlad.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: nahazeno a je to presne 5000 kj
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MAR_TINA: Tihle doktori navic neumej ani pocitat

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Hlavně 120kg chlapovi, kterej sice potřebuje něco shodit, ale zároveň udržet svalovou hmotu, doporučit 80g bílkovin denně…. Tpč.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: já to chci naházet do kalkulačky, protože se mi výsledek nezdá
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KURE: diky za ukazku, protoze na tom krasne vidim, jakej mam opet spatnej odhad na mnozstvi kalorii. tenhle jidelnicek bych odhadla na takovejch 5000 kj maximalne a ono to bude minimalne 6600 kj, kdyz se nahore uvadi 1600 - 1800 kcal, tedy 6600 - 7500 kj.
    kazdopadne jsem zena 40 let, 164 cm, vaha okolo 60 a hubla bych na tom stoprocentne. pro velkyho chlapa fakt wtf.
    KURE
    KURE --- ---
    AKI4CE: buď v klidu, já lezu hladem po zdi i když snim 2500 :/ takže 1800 je fakt k smíchu
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    KURE: me jenom tvuj bazal vychazi na 2300 - 2350 kcal, takze 1600-1800 je uplne mimo misu :o)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    KURE: tak hlavně nezapomeň na ty fitness lupínky :-)))) Tvl, to není ani muzeální kousek. Leda do muzea bizáru. Ale viděla jsem podobný profi jídelníček u mého kolegy. A k tomu mu doporučili cvičení EMS.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: Je to napsany nahoře 1600-1800

(Vyzivova poradkyne v nutriadaptu mi spocitala 2680)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: kolik to vychází na kalorie?

"Líbí se" mi, jak mají jeden papír pro každého a tahají ho ze šuplíku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: a letos v únoru si do muzea nezašel? :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AKI4CE: Můj reálný bazál je bohužel asi úplně jinde, protože při 2000 by mi váha letěla fofrem nahoru. Tohle je ale celkem normální jídelníček bez nějakého omezování, 4 normální jídla denně, když si nekoupím chipsy a neupeču buchtu, těch 1600 - 1800 řekněme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam