• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    vcera bylo videt ze ma jidelak IMV, ti snad nejedou paleo keto a tak, ne? ale nejak rozumne snad...
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    ARGANNAH: jj každý hubne jinak, já když jsem se nasazením rovnátek a novou láskou dostala pod 60kg, tak mi taky kámošky říkaly, že je to moc a už hubnout nemám, já jsem hruška, takže mi jdou první prsa/která beztak už skoro nemám:)/, břicho a obličej. Bohužel nohy zůstávájí skoro stejné.
    Já si říkám, jestli se to těmhle rychle zhublým zase časem nějak nesrovná.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já se trochu obávám, že do nějaké míry je ta strhanost v obličeji daná taky použitou metodou. Moje zkušenosti jsou, že klasické (debilní) hubnutí mi rychle sundavá obličej, dekolt, krk, pak nějak neochotně i břicho, všechno ostatní zůstává stejné. Hubnutí rozumnou redukcí postavenou na jídelníčku nad bazál sundavá především břicho. A hubnutí/rekompozice, kde není velký rozdíl na váze, ale mění se poměry, mi ovlivnilo nohy, zadek, horní paže a tyhle věci, zatímco břicho a ksicht se skoro nehnuly. Nechci tu zkušenost zobecňovat, každý člověk je jiný, navíc u tolika takhle rychle shozených kil ten organismus musí být na sračky a je logické, že je to na něm vidět. A zvlášť, jestli jeli nějakou módní ultralowcarb nebo keto, úplně nejlíp v kombinaci s přerušovaným půstem.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MADIETTA: Taky jsem hrdá majitelka obličeje typu "veselý sysel". I s těmi 70 kg dřív. Radost. člověk nenadělá nic, jen je syslik stále veselejší. A kamarádka s hezky tvarovaným obličejem může přibrat úplně stejně a pořád vypadá dobře a tu váhu by jí člověk vůbec netipnul.

Ale ty proměny, co sem dáváte, mi přijdou už moc, že ti lidi fakt strašně zestarli. Každý postavě prostě nesedí štíhlost výška -110, nebo jak to tam teď počítají. A to jsem na hodně štíhlý chlapy, ale jsou prostě typy, kterym sluší víc image "pohoda, sem tam pivko a grilovacka", než "premotivovany paleo crosfiiiiit, hell yeah!" U typka před si umím představit někde při nahodnem setkání poklabosit a udělat pár blbejch vtipu, typka po bych obešla obloukem v desu, že mi bude nutit pojištění a psaní deníku vděčnosti. Vím, že ošklive generalizuju a redukuju, třeba je to fakt tím sakem, ale prostě tak na mě působí.

I ta předchozí slečna vypadala nejsympaticteji někdy v půlce cesty, pak už jen hrozně servane.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Klienti Proměn zhubli a trenéru Košťálovi, na pleši, narostly vlasy. Všechno jde, zřejmě.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ARGANNAH: To neni oblekem, to je tim debilnim svetlem, ktery je na ty fotce PO uplne z prdele.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    POZITRON: Já na to nekoukám, ale podle fotky bych řekla, že pán potřebuje po zhubnutí jinou úpravu vlasů i vousů. A, zase čistě jen na základě fotky, za barvu toho obleku bych stylistu nakopala do prdele. Ten chlap se v tom vyjímá jak podebranej palec.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    POZITRON: jsem asi divná, ale mně se teda mnohem víc líbí i s vráskama a varhánkama. Aspoń jsou vidět jeho obličejové rysy.

To je totiž moje noční můra. Jakmile přiberu nad nějakou určitou mez, tak se můj už tak kulatý obličej utopí v tuku, je to v podstatě jenom buclatý měsíc s knoflíčkem a dvěma flekama místo očí.

Hodně tlustí lidi vypadají v podstatě všichni velmi podobně, právě proto, že mají tu ztučnělou tvář, a člověk se pak dost diví, když se po zhubnutí vyloupne jejich "pravá" podoba.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    POZITRON: Má holt asymetrický obličej a pod zakulacující vrstvou tuku se to trošku ztratilo.
    KURE
    KURE --- ---
    POZITRON: no ta roztažená kůže se svěsí no.
    názory na to co je lepší se budou lišit.
    já osobně jsem radši vrásčitěj. :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VALENTINA: aaaaa 😅
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    LUSINDA: tohle je jeho brácha, ten hubnoucí byl Karel
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    POZITRON: asi těžkej život....tohle.je z roku 2012
    Pavel Horváth – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Horv%C3%A1th

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: je tam úplně každý výrobek na českém trhu skoro, já jsem brala první, co mi to nabídlo, a nabízí mi to ty, který dávám nejčastěji a nakupuju v lidlu :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LUCIASHECK: praveze vim, jak jeho bracha vypada a na zacatku poradu jsem si rikala, ze tenhle nemel takovou smulu, ze vypada uplne normalne a po zhubnuti najednou ups.
    TESSS
    TESSS --- ---
    MAR_TINA: to jsou všechny aplikace nastaveny na Lidl výrobky, nebo můžeš použít i jiny obchody?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    POZITRON: Cast je blby svetlo vs nahovno svetlo… druha cast ze oni geneticky v rodine nemaj nic moc obliceje (vypada mnohem vic jako bracha)… takze jo, urcita “strhanost a plandavost” tam je, ale imho by to nebylo o moc lepsi, ani kdyby mel celej zivot idealni vahu
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Take vam nekomu prijde, ze vcerejsi promena mela extremne negativni vliv na oblicej toho muze? Po je prvni fotka. Tam uz neni ani podoba. :-o

WERKA
    WERKA --- ---
    MAR_TINA: SIBETH: Já ve STOBu shazovala poporodní kila (takže jde tak o r. 2017. Ve skupině a v rámci každé lekce byla i hodina cvičení v tělocvičně. Zhubla jsem tenkrát asi 8 kg a dost dlouho to +- 2 kg držela (to, že mám dneska o 15 kg víc je problém neukočírovaného přechodu, který se nešťastně zkombinoval se stresovým obdobím v práci). Řekla bych, že tam roli hrála i vzájemná podpora - my jsme se tam sešly jako docela dobrá parta a scházely jsme se ještě nějakou dobu potom.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KURE: Matka: “Co jste obedval?”
    Pacient, kteremu bylo doporuceno zhubnout, byl morbidne obezni: “Kachnu!” Kdyz videl, jak se na nej divaji, pohotove dodal: “Ale ona byla takova duta!”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam