Můžu vám do toho vstoupit takovým zamyšlením? Mám kolegyni, 158 cm 100 kg. Co jí znám,cca 5 let, tak "hubne". Odmítá si koupit nové oblečení, dokud nezhubne. Těch 5 let fakt točí to samé. Nemusím asi popisovat, co. Černý pytel. Přes den nejí nic, maximálně jabko, zřejmě jí doma za zavřenými dveřmi, když jí nikdo nevidí. Moje intervence odmítá...vždyť jsem tlustá, tak vím hovno. Odmítá chodit do jednačky s hezkými chlapy, radši si vybere protivnou ženskou, že se před nimi stydí, jak je "hnusná" Ze mě se křižuje, že si vezmu krátký rukáv, v létě tílko (vím, není to nic estetického, ale já se kvůli nim neupeču, ať se dívají jinam, když s tím má někdo problém), na koupaliště jdu, s nejhezčím soudcem si tykám, děláme si ze sebe srandu apod. Přemýšlela jsem, proč je na tom tak psychicky špatně? Samozřejmě rodina, jasný. Pak čte ty hnusný komentáře, co se vyrojí pod každým článkem, kde je někdo aspoň trochu tlustej. Teď naposledy si chtěla dát inzerát na rande.cz, ale byly tam prý tři zaškrtávací kolonky hubená, akorát, pár kilo navíc a víc nic. Tak si ho nedala. Já na lidi kašlu, ale těch keců, většinou od primitivů, co si vyslechnu. Mají sami dost problémů, ale pořád si myslí, že jsou na tom líp. Přece nejsou tak tlustí, aleluja. Ty vole, proč? Co ty lidi na tlustých tak dráždí, proč se tlustý ženský dostávají do těch psychických sebenenávistných kolotočů? Přítel si dělá srandu, že nás zakážou, sex s tlustou bude ilegální a bude se za to dávat ústavní léčení🤣 že prý dneska lidi zkousnou, že je člověk gay,má rád BDSM, je transka, ale fůj tobě se líbí tlustý holky? Běž se léčit, úchyle.