• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    MARKYSHA: Já neporadím, nepiju žádný a puberťák 17 let tady má Just Whey od GymBeam. Ale nevim jestli ty koktejly se taky liší účelem použití? Něco jiného žena 50+ a něco jineho kluk v zápřahu ? Nebo je protein jako protein?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ANYSA: to by asi šlo, poradíte, mi nějaký kvalitní za rozumnou cenu?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SAT_ANN: když mám jednací týden, tak mám oběd 12-14 hod, svačina cca 16-17 hodin, večeře 19-20 hodin, chodím spát 22-23 hodin, mezi odpolední svačinou a večeří, je práce v kanclu nebo rovnou cesta a dřív se domů nedostanu. V nejednací den 9 snídaně, 12 oběd, 15 svačina, v 17něco taky svačina, ale menší, 20 veceře, ale zase od pěti do devíti nic, protože nemám chuť a mám nauzeu. V jednací týden se nedostanu nad 5500 kj a když nejedná, tak 8500, jak mi vychází na hubnutí. Což mám strach, abych netloustla nebo minimálně nic nezhubla. A narvaný kalendář už máme až do září dokonce a někdy to jedeme i 14 dní v kuse, když tam potřebuje dát nový vazební jednání, kde jsou krutý lhůty. Tam se promítla nějaká masivní akce prodidrogovky, samý kokain a pervitin po skupinách 5-10 lidí.
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    MARKYSHA: A udělat si proteinový koktejl a dát do nenápadné ucucávací lahve? Tři deci by tě mohly trochu zasytit a přitom se nepočůrat :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: když nemám jednačku, tak se nasnídám v práci, právě ten tvaroh nebo bílý jogurt nebo něco z domova a o víkendu si samozřejmě můžu vymyslet cokoliv. Zkoušela jsem se při jednání nenápadně napít kefíru, ale já tam nemůžu nic pít, protože se pak nemůžu jít vyčůrat. Dřív byly přestávky dopoledne na deset minut, ale teď toho máme hodně, jede se na plný plyn i po pracovní době a s jídlem potíž. Ale to se snad zklidní. Chtějí otevřít novou kancelář s dalšími soudci, jenže zas potíž s personálem.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MARKYSHA: Zalezi jak fungujes. Kdyz vydrzim a nic si nedam, tak se pak dojidam celej den.
    Pokud si dam neco malyho -kefir/malej sendvic ze zitnyho chleba s bilkovinou, zachrani me to od prezirani vecer.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: no z toho jsem přeslazená, jen to čtu.
    TAPINA: no já když vstanu v pět, v půl pátý, tak hlad nemám vůbec, i mi je trošku špatně, asi z prášků, ale zásadně začnu mít hlad mezi devátou-desátou, když už sedím v jednačce,což je problém, protože nejbližší přestávka je ve dvanáct, někdy, když se nestíhá, tak ve dvě. Teď je otázka, mám do sebe něco tlačit, i když nebudu mít hlad? Abych se z toho nepozvracela.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Já si k tomu dám kafe a bez problému s tím vydržím do oběda (obědvám brzy). Po ránu hlady ani chutě nemám, po ránu si chci vychutnat to kafe s něčím trošku sladkým.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: musli a jogurt, to bych mela hlad asi tak za dve hodiny... za to ty moje ranni ctyri vajicka :D no proste to funguje a nemusis resit kde sehnat protein ani ze mas pul dne hlad :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: to dělá máma. Namíchá si musli u mixitu (včetně sušeného ovoce a nějaké čokoládičky), dá si na to řecký jogurt s medem a a k pití džus s vodou. sní kvanta rychlého cukru hned po ránu a pak se diví, že má hlad, chutě a tloustne v pase.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KRISKA: 400 g jogurt se dá sníst na jeden zátah a ještě k tomu ráno?
    Já si ráno dávám müsli do tak 100 g jogurtu a mám dost.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    TAPINA: ja dam 130g bilkovin celkem snadno bez proteinaku, ale ano, hodne zivocisnych bilkovin. k snidani jim bezne 400g jogurt a 160-200g libovyho kureciho k obedu a zbytek se uz dostrada. su ten typ, co kdyz je par dni pod 2g bilkovin/kg tak mam nekonecnej hlad co nejde nicim utisit.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MART1NKA: Já jsem to psala spíš pro ostatní, že právě hovězí nemusí být tučné :)
    Já ho mám nejradši spolu s drůbeží, naopak skoro nejím vepřové.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NIGHTFURY: Decka, to bol priklad. Ja hovadzie jem velmi malo. Moje telo ho netravi uplne dobre. Vymente si to za ine tucnejsie maso.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MART1NKA: Hovězí kližka je úplně v pořádku, pokud jí někdo nejí půl kila denně. Hodnoty má dokonce lepší než kuřecí stehno s kůží.

NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KURE: Na tohle použila kamarádka velmi úspěšně ChatGPT :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A zapomněla, že byla v životě štíhlá, pak byla nějak dlouhodobě nemocná a přibrala. Strašně teď toužila jít na školní sraz a nešla, že by všichni viděli, jak ztloustla.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: jo a tý kolegyni je přes 50
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Můžu vám do toho vstoupit takovým zamyšlením? Mám kolegyni, 158 cm 100 kg. Co jí znám,cca 5 let, tak "hubne". Odmítá si koupit nové oblečení, dokud nezhubne. Těch 5 let fakt točí to samé. Nemusím asi popisovat, co. Černý pytel. Přes den nejí nic, maximálně jabko, zřejmě jí doma za zavřenými dveřmi, když jí nikdo nevidí. Moje intervence odmítá...vždyť jsem tlustá, tak vím hovno. Odmítá chodit do jednačky s hezkými chlapy, radši si vybere protivnou ženskou, že se před nimi stydí, jak je "hnusná" Ze mě se křižuje, že si vezmu krátký rukáv, v létě tílko (vím, není to nic estetického, ale já se kvůli nim neupeču, ať se dívají jinam, když s tím má někdo problém), na koupaliště jdu, s nejhezčím soudcem si tykám, děláme si ze sebe srandu apod. Přemýšlela jsem, proč je na tom tak psychicky špatně? Samozřejmě rodina, jasný. Pak čte ty hnusný komentáře, co se vyrojí pod každým článkem, kde je někdo aspoň trochu tlustej. Teď naposledy si chtěla dát inzerát na rande.cz, ale byly tam prý tři zaškrtávací kolonky hubená, akorát, pár kilo navíc a víc nic. Tak si ho nedala. Já na lidi kašlu, ale těch keců, většinou od primitivů, co si vyslechnu. Mají sami dost problémů, ale pořád si myslí, že jsou na tom líp. Přece nejsou tak tlustí, aleluja. Ty vole, proč? Co ty lidi na tlustých tak dráždí, proč se tlustý ženský dostávají do těch psychických sebenenávistných kolotočů? Přítel si dělá srandu, že nás zakážou, sex s tlustou bude ilegální a bude se za to dávat ústavní léčení🤣 že prý dneska lidi zkousnou, že je člověk gay,má rád BDSM, je transka, ale fůj tobě se líbí tlustý holky? Běž se léčit, úchyle.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XMARGE: a recky joguryt 0% tuku, ty jim ja...navic je maj i bio...

ARGANNAH: No ja teda myslim, ze zensky (nechci zevseobecnovat, ale co vidim holky kolem sebe) jako casto ji malo masa, maji pocit, ze se z masa tloustne a nebo se mu i cilene vyhybaji a opravdu si radsi daji smazeny kvetak nebo testoviny, kde toho taky moc neni....plus teda spousta z nas resi i nejakou otazku etickou a ekologickou, kdy vseobecna tendence je jist toho masa min, ne tak casto, natoz nekolikrat denne, ale ujist ten zbytek v lusteninach a mlecnych vyrobcich proste neni tak jednoduchy...dyk kolik lidi lusteniny neji vubec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam