• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    TADZENKA: jj, tyhle ochuceny jsou oproti tem bez prichuti o dost kalorictejsi. na 100g je tam asi 290kj a v tom neochucenym jen 170, takze kdyz vypijes cely ten 500ml kelimek, tak uz to docela rozdil je. ale ja jsem si je zpocatku hodne kupovala, protoze mi trvalo zvyknout si na ten bez prichute. ted uz to mam naopak - kdyz nahodou mam nejakej ovocnej, tak mam pocit, ze je to hrozne preslazeny.
    RADUS
    RADUS --- ---
    HOMOLOVKA: jj ja ho mam taky k snídani nebo dopolední sváče
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    TADZENKA: já teda nevim, ale mě dietolog řekl, že banán opravdu vyjímečně a maximálně dopoledne...
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: To jo, ale ona má višňový, tudíž tam bude hodně cukru :-) Proti nízkotučnému ani puntík:)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    TADZENKA: Co je na kefíru zlo? Já díky nízkotučnému kefíru/acidofilnímu mléku žiju :-)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    MUSIQUE: Nemusíš vařit, stačí když dopoledne do snídaně nebo svačiny zařadíš víc bílkovin. Stačí 4 kolečka šunky nejvyšší kvality + 50 dkg cottage spolu s žitným chlebem k snídani a uvidíš ten rozdíl oproti jahodovým mysli s banánem. To pak ten banán ti ke svačině bude chutnat víc a bude se i do takového jídelníčku hodit (až na ten kefír, to je teda zlo:-))
    MUSIQUE
    MUSIQUE --- ---
    TADZENKA: jj děkuju moc za radu:) tu já ocením:D .. bohužel nemám čas si vyvářet každý den.. a grr. asi je problém že bych si musela odpustit občasné večeře s přítelem:)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    MUSIQUE: Přijde mi, že tam máš hodně sacharidů a málo bílkovin, přehodila bych to, kefír bych dala k snídani nebo ke svačině, a banán jako svačinu odpolední (když už), oběd bych přehodila s večeří. Ale každý se učíme:-) Rozhodně to neber zle.
    MUSIQUE
    MUSIQUE --- ---
    1. jahodové mysli s mlékem
    2. banán
    3. celozrná bageta s bazalkovou mozzarelou a rajčetem
    4. višňový kefír 12% tuku
    5. zapečené brambory s kuřecím masem a malýma rajčátkama
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    SAT_ANN: jo aha, ja myslela ze máslo, mouka, vejce, balkánský sýr ma dohromady 2000kJ... se mi to nak nezdalo :-D

balkan doporucuju salatovy syr z lidlu - je to jako balkan, ma 12% tuku
    v praci davame do quichu mliko a je to v pohode...
    s tim maslem nevim no :-/ kdyz jsem se snazila udelat dietnejsi krehky testo ( to je skoro jako tohle) tak jsem tam dala trochu jogurtu, na ukor asi 30-40g masla
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SAT_ANN: mouka 2964kJ, balkánský sýr 1900kJ, máslo 2913kJ, vejce 1670kJ, .. atd. atd.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: tak to mi neřikej, že kelímek smetany, pět vajec a trocha zeleniny má 9000...
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Nekaž si to! Jsou tam i zdravý věci a jednou za čas to nikoho nezabije.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SAT_ANN: máslo, mouka, vejce, balkánský sýr - vše to má kolem 2000kJ :/
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: to je to maslo :-/
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Tak to jsem neměla dělat - celý quiche má cca 11100kJ, takže jeden kousek necelých 1400kJ. OMG
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    AYUNTAMIENTO: Jdu to spočítat :-)
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: copak je na tom nějak extra nedietního? Vypadá to doooobře! Až jsem z toho dostala hlada! Asi si dám trochu jogurtu s marmeládou, ale takhle večer, děs.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    BARA_ONLY_ONE:
    Cuketovo-špenátový quiche

Žádná dieta teda, ale jen abych to doplnila k dnešnímu jídelníčku. Až vyymyslím chutnou dietní variantu, nahodím recept.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    1. žitný chléb se šunkou, hrneček Nestlé Caro
    2. hrst hroznového vína
    3. kuřecí maso v zeleninové pikantní omáčce, rýžové těstoviny
    4. žitný chléb s plátkem sýra a vajíčkem na tvrdo
    5. bude kuřecí vývar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam