• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    DIET
    DIET --- ---
    IKARIE: Vsak jo, ja proti chlorelle a jecmenu samozrejme nic nemam, naopak. Jen rikam, ze jidelnicek, ktery nema s dietou nic moc spolecnyho nejaka chlorella, jecmen a asijska polevka nezachrani. Ja bych sem takovy jidelnicek nenapsal. Nerikam, ze je to uplne spatne, stale jis podstatne lip, nez vetsina populace, ale...

GEISHA: Diskuze se jmenuje "DIETNI jidelnicek". Proc psat do takovy diskuze neco, co dietni proste neni?
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    myslela jsem, že je to jeden z posledních docela normálních auditek na nyxu, kde se akorát všichni neurážejí a neserou se do sebe a nejsou tam akorát dementní mařeny, které mají v hlavě nasráno.

NOCH EINMAL, konstruktivní kritika k jídelníčkům a rady jsou super. nesmyslné minuska popř.to nejez bez vysvětlení opravdu konstruktivní nejsou. a napadat se, kdo je jaký borec a není borec je naprosto o ničem, že jo.

Pěknou neděli.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    GEISHA: protoze kdo by mel mistrovat, nez nekdo, kdo na nich zhubl 8% tuku a 7 kilo tuku, vid :) Guru ze me neni, ale pracuju an tom aby byl a zatim se guru leda tak obklopuju a sebemensi blbost s nima diskutuju.
    IKARIE: spis ze rejze neni samospasna. Ostatne ja nic "nezakazujuL, jen jsem napsala ze spousta zde uvedenejch jidelnicku je spatnejch (nejsou dietni, nejsou vyzivny(. Jediny co sme napsala ze tu v tech jidelnicccich vidim spoustu sacharidu a ze light vyrobky jsou nahovno. A to je fakt, viz :
    DIET: howg.
    TARGI
    TARGI --- ---
    IKARIE: a já řekla ze je to špatně??
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TARGI: A kdyz ty nevis, ze neco takoveho existuje, tak je to spatne?

No nechci se s nikym handrkovat, jestli tady budou lidi prudit i za ryzi, tak si to radsi budu psat doma do notysku.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DIET: No chlorellou a jecmenem se "cpu" uz dva roky a vyresilo mi to dost zdravotnich problemu. Nikomu to necpu. Plus jednou za tyden pho nebo jine vietnamske jidlo nevidim jako problem, kor kdyz clovek aktivne sportuje.
    TARGI
    TARGI --- ---
    IKARIE: třeba to, že já ani nevim, ze neco takového existuje :-D;-) a chlore....tamto, to taky tady slyším prvně;-)
    DIET
    DIET --- ---
    IKARIE: To byla nadsazka. Jde mi to, ze napr. Ty nemas ve vetsine jidelnickach v poradku zaklady a uz se cpes chlorellou, jecmenem, atd. Mimochodem, polevka Pho az tak dietni take nebude (i kdyz zadne peklo to taky neni), ryzove nudle maji docela dost vysoke gi.

TARGI: Ovoce nevynechavej, ale zas to s nim neprehanej, dva kusy denne max. A pomale sacharidy taky nevynechavej, jen k veceri bych to videl na bilkovinu + zeleninu + olej.

Mimochodem, vcera jsem se dival na obsah zivin v mlece - jak plnotucne, tak polotucne a odtucnene - 4,8g sacharidu na 100ml.
    TARGI
    TARGI --- ---
    MUI: neboj, to ja rada, omezím ho odpoledne, dopoledne ho nechám ;-)
    zrovna se živím dvěma knackenbroty, cottage, plátek šunky, hr vino a můj oblíbený zazvorovy čaj
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DIET: Tim exotickym jidlem nazvem co? Ze si da nekdo pho a napise ze si dal pho? A proc to je proboha spatne?.))
    TARGI
    TARGI --- ---
    ještě taková jedna otázka, radite vynechat - ovoce, většinu=rychle cukry, a zaroven mám vynechat i většinu pomalejch cukru- těstoviny, knakenbroty... což jsou pomalé cukry z nichž tělo čerpá energií. A teď přemýšlím, kde tedy mám brát energií jak tělesnou, tak dusevni, zvladnout několik dní stát v práci 16 hodin na nohou a ještě u toho dělat papirovani, přicemz spánek za ty dny činí cca 4 hodiny?
    TARGI
    TARGI --- ---
    TARGI: a tedy ovoce zařadit jen na snidani popř nebo max svačinu po snidani a místo něj nejaky kus zeleniny, zni to lépe?? vím, ze to neni moc pestré, ale v práci toho moc nesezenu a doma zas když vařím, je docela opruz vařit dvě jídla polovička mi to nesni, tak to potřebuju vychytat, nějak aby se vlk nažral a koza zhubla, leč nechcipla ;-):-D;-):-D
    TARGI
    TARGI --- ---
    GEISHA: možná to jen napsala přísně, ale rádi dobre, ukazuje nový pohled, tedy mě v soukromí, pohled na který jsem sice koukala, ale pro oči nevidela, Sakra mi je poodevrela, a ty v tom pokracujes ;-)

prkynko je knackenbrot, líp se to píše ;-)oka. takže chápu, co tedy z toho co jsem napsala niz přehodit večerní prkynka na svacu po O a k vece si dat kopu rajcatovocibuloveho salatu a pak zas kolem te osmé kus zeleniny? nebo radši místo rajčat nejaky byly jogurt např s krevetama a jarní cibulkou etc co by bylo lepší??
    TARGI
    TARGI --- ---
    LANNA: už dostam rady :-)
    nicméně, to mi dochází, ze asi logicky to taknejak bude.
    Mě jde o konkrétní vyjádření, KDE je ta chyba, v jakém jídle, jestli je tam vůbec neco dobre atd... ;-)
    LANNA
    LANNA --- ---
    TARGI: mas vetsi prijem nez vydej
    TARGI
    TARGI --- ---
    SA_KRA_: a mohla bych te já poprosit, jestli by ses prosím mohla vyjádřit k tomu mému? někde dělam chybu a nevim kde...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ok :) to asi nemam co bych dodala (navic me to uz nejak nezajima).
    CARODEJNICE: ja jsem nepsala vsechny- to by byl totiz pausalizujici blabol (kterej si prave ted napsala). Spis myslim tendence kupovat "light" jogurty, "light" musli tycinky etc.
    tak zklidni hormon a dej si tvaroh.
    KEEE
    KEEE --- ---
    SA_KRA_: já osobně mám ráda obyčejnej Klasik od Olmy, protože je kyselejší. Ten má 2,4% tuku a nevidím na něm k snídani s ovesnýma vločkama a pár kousky sušenýho ovoce nic špatnýho...
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    SA_KRA_: nizkotucny vyrobky vyhod To je zase pěknej paušalizující blábol :D Proč by to jako měla dělat? Mohla bys mi prosim Tě říct, jak je v nízkotučném tvarohu nahrazen tuk cukrem? :D Ať koukám na Tvé doporučení na etiketu, jak chci, né a né nic vyčíst :D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    LANNA: to neni o markech pro fitness, tohleto je o tom, ze tyhle jidelnicky jsou mozna redukcni oproti tomu co zdejsi ji normalne, ale opravdu nejsou dietni. Nehlede na to, ze pokud nekdo na redukcnim jidelnicku zhubne, tak v momente kdy se vrati k normalnimu jidlu, vsechno nabere zpatky.
    KEEE: nizkotucny vyrobky vyhod (tuk je nahrazovan cukrem, staci si jednou porovnat etikety), misto semolinovych si kup zitny. kdyztak posta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam