• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    FILUS
    FILUS --- ---
    TARGI: jídla...:) ale tak beru to ze svýho pohledu :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    FILUS: jídla, nebo sportu?? ;-)
    FILUS
    FILUS --- ---
    TARGI: mně osobně to přijde málo teda no, proto sem se ptal:)
    TARGI
    TARGI --- ---
    FILUS: kdyz jsem v práci, tak leda 16hod smena postavani, pobíhání po kavarne+ ranní rozcvicka... a max 4hod spánku, víc tam nenarvu. když mám volno, jak kdy, snažím se jít di zaplavat, sauny, brusle... hodně pesi výlety...
    a proč se ptas? To to zní tak moc kaloricky? Jako snažím se o doupravu, ale nejde mi to hned...
    FILUS
    FILUS --- ---
    TARGI: jen tak se zeptám se a zase půjdu, k tomuhle jídleníčku vykonáváš nějakou fyzickou aktivitu??
    TARGI
    TARGI --- ---
    občas to nedávám, jak bych chtěla...
    TARGI
    TARGI --- ---
    pondělí:
    7:30 snídaně 2 cnackenbrot +sýr,
    10:30 svaca zelenina v aspiku
    13:30 oběd barevne těstoviny, špenát, libove vepřové
    16:00 svaca paprika rajče
    20:00 veca ryze mořské plody
    úterý:

doma vymeteno:
    9:00 snídaně zel salát
    13:30 oběd plátek vepře br kase
    pak bohuzel až veca brambora pecena s brokolici a sýrem

dnes:
    4:00 půl litr černého čaje
    6:00 snídaně:2 knackenb sýr šunka
    9:00 rajče
    12:00 bude brambora zase s brokolici a sýrem
    15:00 tam mám fresh grep
    a veca bude neco. ještě nevim co a dvě rajčata
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DIET: Ok tohle beru.
    DIET
    DIET --- ---
    IKARIE: Hele ja to ani jako prudu nemyslel, sis to nejak moc vzala. Ok, vysvetleni zde: prijde mi, ze jidla mas strasne nepravidelny, jeden den 3 jidla za den, jeden den 6. Co je obed, co svacina a ostatni se z toho nijak vydedukovat neda. Snidane mas takovy pofiderni, malokdy ovoce, obcas temer bez bilkovin. Nekdy mas dost dlouhy pauzy mezi jidlama. Nepravidelny prisun bilkovin, atd. Nechtel jsem Te tim nejak pobourit, jen mi prijde, ze vetsina jidelnicku tady mi uplne ukazkovy neprijdou (ale to neznamena, ze jsou uplne spatny) a cilene to proti Tobe mysleny nebylo...
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Co to tady zase je?

Holky, já mám někdy pocit, že bez extra kontroly v jídle a běhu 15km denně postavu stejně nelze udržet a je to akorát nekonečné trápení..
    TARGI
    TARGI --- ---
    SA_KRA_: já mám nervy v pořádku :-D :-D:-D,ale prostě, když te život fackuje, tak te proste fackuje a to bez nervu a stresu nejde. ;-) už delší dobu mám klid a snažím se, beztak se váha nehýbe... :-) ;-)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    TARGI: tak v tom pripade bych jednoznacne zacala s lecbou nervu, nez upravou jidelnicku.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DIET: Vsak ja jsem taky v prosinci, kdy jsem sem do prakticky mrtveho auditka zacla prispivat, jasne psala, ze na radu doktorky zkousim na mesic vysadit lepek a psenici a protoze sama nevim moc co zacit jist, zacnu si to sem pak treba i pro inspiraci sepisovat. Vydrzela jsem to dyl pze mi bylo objektivne mnohem lepe tak jsem si to i dyl psala a nejak se toti zaclo hybat. A pak prijdes ty a zacnes prudit kvuli pho a naprosto spatnemu zakladu bez dalsiho vysvetleni. Ale nize uz bylo vse receno, tak toho nechme, jdu si dat cersty kokosovy orech :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    SA_KRA_: na druhou stranu, nenech se zmást jedním uspechem. já už dvakrát shodila, jednou jsem spadla do anorexie, načež se mi to zhouplo do bulimie, rok na praskach...
    pak rapidně váha nahoru, kvůli úrazu páteře, kdy jsem půl roku v podstatě prolezela. Načež zdravě z 90kg na 55. pak pár nervů. blbostí, stresu a teď mám zase pár kilco na víc, cca do 10, jenže teď už mi to dolů proste nejde... ať dělám co chci....
    DIET
    DIET --- ---
    IKARIE: Vsak jo, ja proti chlorelle a jecmenu samozrejme nic nemam, naopak. Jen rikam, ze jidelnicek, ktery nema s dietou nic moc spolecnyho nejaka chlorella, jecmen a asijska polevka nezachrani. Ja bych sem takovy jidelnicek nenapsal. Nerikam, ze je to uplne spatne, stale jis podstatne lip, nez vetsina populace, ale...

GEISHA: Diskuze se jmenuje "DIETNI jidelnicek". Proc psat do takovy diskuze neco, co dietni proste neni?
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    myslela jsem, že je to jeden z posledních docela normálních auditek na nyxu, kde se akorát všichni neurážejí a neserou se do sebe a nejsou tam akorát dementní mařeny, které mají v hlavě nasráno.

NOCH EINMAL, konstruktivní kritika k jídelníčkům a rady jsou super. nesmyslné minuska popř.to nejez bez vysvětlení opravdu konstruktivní nejsou. a napadat se, kdo je jaký borec a není borec je naprosto o ničem, že jo.

Pěknou neděli.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    GEISHA: protoze kdo by mel mistrovat, nez nekdo, kdo na nich zhubl 8% tuku a 7 kilo tuku, vid :) Guru ze me neni, ale pracuju an tom aby byl a zatim se guru leda tak obklopuju a sebemensi blbost s nima diskutuju.
    IKARIE: spis ze rejze neni samospasna. Ostatne ja nic "nezakazujuL, jen jsem napsala ze spousta zde uvedenejch jidelnicku je spatnejch (nejsou dietni, nejsou vyzivny(. Jediny co sme napsala ze tu v tech jidelnicccich vidim spoustu sacharidu a ze light vyrobky jsou nahovno. A to je fakt, viz :
    DIET: howg.
    TARGI
    TARGI --- ---
    IKARIE: a já řekla ze je to špatně??
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TARGI: A kdyz ty nevis, ze neco takoveho existuje, tak je to spatne?

No nechci se s nikym handrkovat, jestli tady budou lidi prudit i za ryzi, tak si to radsi budu psat doma do notysku.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DIET: No chlorellou a jecmenem se "cpu" uz dva roky a vyresilo mi to dost zdravotnich problemu. Nikomu to necpu. Plus jednou za tyden pho nebo jine vietnamske jidlo nevidim jako problem, kor kdyz clovek aktivne sportuje.
    TARGI
    TARGI --- ---
    IKARIE: třeba to, že já ani nevim, ze neco takového existuje :-D;-) a chlore....tamto, to taky tady slyším prvně;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam