• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    KEEE
    KEEE --- ---
    včera:
    jogurt, celozrnné vločky, čaj
    tři plátky sýra Lerdammer (jen tak bez ničeho)
    k obědu cizrnová směs s brokolicí a paprikou, rýže, ledový salát
    odpoledne v kavárně chai čaj, bylo ho zhruba 0,25 l
    večeře dva knackebroty s vajíčkovou pomazánkou z cottage sýru
    bazén
    po bazénu tři minikuličky mozzarelly :o)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    nevim kam s tim, treba sem?
    zajimavy!
    Sugar: The Bitter Truth
    http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    MUI: parada!
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    varim ted jenom pro sebe, tak jsem se rozhodla toho vyuzit a jist tak nejak rozumne. Nic extremniho, protoze to pro me neni dlouhodobe udrzitelne, ale taky zadny fastfoody v deset vecer - idealne v kombinaci s mnoho mnoho testovinama a smetanove omacky.
    takze dneska:
    7:45 wrap z ledoveho salatu, platku sunky a tunakove pomazanky (tunak, cottage, trocha kukurice)
    9:15 banan
    12:15 pecene brambory, veprovy platek, cibulova omacka (v tydnu jim vzdycky obed u nas v kantyne, vari tam dobre, snazim se vybirat ta lepsi jidla, casto i ryby)
    15 ananas, tak dve tlusta velka kolecka
    18 kousek gruyere
    20 pecena zelenina (cuketa, paprika, zampiony - hodne, dva platky susenych rajcat) s mozzarellou

- rano a po obede kafe, behem dne 1,1l bylinkoveho caje, 0,2 vody, vecer dam jeste tak 0,3
    30 minut cviceni

IKARIE
    IKARIE --- ---
    vcera:
    6.30 jecmen, chlorella, caj, nizkotucny tvaroh rozmixovany s bananem a lzici medu - pulka misticky
    9.00 dva ryzove plazky s madelandem, mrkev
    11 druha pulka tvarohu
    14 kureci curry s ryzi
    odpo kava, 50g susenych merunek
    joga
    21 ceasar salat s kurecim masem
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    vcerejsi:
    6.30 jecmen, chlorella, caj, banan s lzici zakysane smetany, medem a hrstkou mandli
    11 brokolicovo-spenatovy krem
    13 kureci curry s ryzi
    15 kava, hodina fitko, pak bazen sauna
    18 jablko
    19.30 miska polnicku s balsamicem, dva ryzove platky s kruti sunkou
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    6.30 jecmen, chlorella, caj, dva ryzove platky s gervais a sunkou
    11.30 kureci curry (kure, kvetak, mrkev, brokolice, kokosove mleko, green curry pasta) s jasminovou ryzi // bylo to skvele, ale podle mnozstvi, co jsem navarila, to asi budu jeste jist tak dalsi tri dny. ten odhad mi furt nejak nejde :(
    13.30 kava, banan s lzici zakysane smetany, medem a hrstkou mandli
    17 zeleninovy salat s medovohorcicnou zalivkou
    20 zazvorove nealko mojito, par cernych oliv
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    6.30 jecmen, chlorella, caj, 120g bileho jogurt s bananem, vlasakama a lzickou medu
    10 dva ryzove platky s gervais, platkem eidamu, mala miska zeleninoveho salatu s medovohorcicnou zalivkou
    12.30 pecene kureci stehno, kvetak a brokolice v pare zakaple olivovym olejem
    kava s mlekem
    15.00 150g jahodoveho jogurtu, jablko
    19.00 cervena paprika, par platku sunky, nivy a eidamu
    NAUSIKA
    NAUSIKA --- ---
    Muj dnesni jidelnicek ( na podporu uceni:) :
    1. ovesna kase ( oves. vlocky, skorice, mandle, susena kustovnice, neprazene kakaove boby), trezalkovy caj
    2. hroznove vino
    3. zel. vyvar, kousek pstruha s bramborem, nakladana cervena repa s cerv. zelim
    4. bily jogurt s domaci boruvkovou zavareninou
    5. kuskus se zeleninou, stava z noni
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    KEEE: jo a kozí sýr a kopu ořechů.

IKARIE: no já vím, že mám problém, o to mi šlo - že jsem chtěla zhubnout 3-4kg, ale jedla jsem normálně. Jako ted ty. Začala jsem omezovat, nejdřív sladké, ale trochu nestačí (neprojevovalo se to nebo jsem to vždy rychle doběhla), a víc je už hladovani, co jsem nezvládla mentálně resp. zvládám to tak jak píšu níže.
    KEEE
    KEEE --- ---
    IOM_NUKSO: mě taky přijde, že jsi to dost přehnala. Vždyť jsi měla jenom tvaroh, proteinovou tyčinku a salát.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    IOM_NUKSO: no k jidelnicku se nevyjadruju. moc nechapu proc to tu pises.

a k tomu pohybu - vzhledem k 3000 nabehanych km za posleni tri roky, prochozenym permicicm do bazenu a fitka si trosku myslim, ze u me to je jen v tom jidle a ne v tom pohybu. maximalne jsem se poucila, ze je ten sport asi potreba stridat a asi to bude chtit zacit i posilovat, pac jinak si telo zvykne.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    IKARIE: mne neprijde, ze jis hodne, spis naopak. Zhubnout mozna radeji pohybem.
    Ale jinak ti mohu rada napsat priklad jidelnicku, s kterym jistotne zhubnes.. Staci vyrazne omezit tuky, hlavne olej, sladkeho se bat, sladit jen aspartamem, jist az te hladem boli zaludek a pokud na tebe jde hlad, tak se nalit zelenym cajem s agarem, kavou nebo colou light... jo.. a mas za 2 tydny o par kil min a taky poruchu prijmu potravy.

Treba muj dnesek:
    8h zeleny caj s medem (1cl)
    11h nizkotucny tvaroh (250g) a mak(2PL), 6 liskovych orisku, 6 amarantovych tycinek (jeste premyslim jestli kousek z toho nakonec nenecham)
    14h obed s rodinou v restauraci - po te velke snidani necitim vubec hlad, davam si jen zazvorovy caj s medem (1cl) a vyjidam ten zazvor
    15:30h pul proteinove tycinky (30g) a plnotucne latte (se sladidlem a 1cl cukru), docela syte mi to prislo
    17h cerny caj s cukrem (1cl)
    19h vecere s rodinou - uz teda jim - salat s kozim syrem (asi 100g), hrst vlaskych orechu, hrst brusinek, pul jablka, matovy caj (1cl medu) a cerne koreni na to (na rychlejsi traveni..), pecivo i olej vynechavam
    21h jaksi nevysvetlitelne umiram hladem, druha pulka te proteinove tycinky a kakao s 2dcl mleka

Mne to prijde jako ze jsem to dnes dost prehnala (hlavne s tim cukrem a medem)
    KEEE
    KEEE --- ---
    IKARIE: přijde mi, žes dneska neměla skoro žádný sacharidy :o) k té tresce jsi měla přihodit bramboru... jinak za mě pohoda, ať se ti daří zhubnout :o) (mám pocit, že sauna mi k hubnutí taky přispívá, minimálně vyloučím spoustu vody (ač ji potom zase doplním)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    IKARIE: pozn. potrebovala bych zhubnout, takze komentare a kritiku vitam
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jsem zpatky z dovolene, plna sil na jarni detox :) (vzdycky si davam leden bez alkoholu, ted to nejak nevyslo, v unoru jsem si chtela uzit cestovani, tak to pripadlo na tenhle mesic). stale bez lepku, tentokrat jeste bez alkoholu (coz bude challenge) a s cilem vyznamne omezit sladke. aby mi to slo lip poridila jsem si clenstvi ve fitku s welness zonou a saunou.

vcera:
    rano jecmen, chlorella kava, hemenex z 2 vajec a 2 platku sunky, 2 ryzove chlebicky s gervais
    hrstka mandli
    dopoledne hodina fitko, 20min bazen, sauna
    k obedu pecene kureci stehno s pecenyma bramborama a cibuli
    vecer zeleninovy salat se zbytkem brambor, 50g sunky

dnes
    rano jecmen, chlorella, caj, banan s hrstkou mandli, 2 lzice bileho jogurtu, cajova lzicka medu
    dopo hodina body balance, 20min bazen, para
    obed 150g tmave tresky, k tomu naparena brokolice a kvetak
    kava s mlekem
    k veceri bude zeleninovy salat s medovohorcicnou zalivkou a zbytek (50g) ryby od obeda
    NAUSIKA
    NAUSIKA --- ---
    včera:
    1. tofu pomazánka, řeřicha, cereální rohlík
    2. jablko
    3. krůtí maso, rýže se zeleninou
    4. paraořechy
    5. rýže se smaženou cibulkou, dušenou mrkví a kvašené zelí
    TARGI
    TARGI --- ---
    FILUS: diky za zpětnou vazbu, nějak se ve správném jídelníčku a vyváženém pohybu fakt teprv hledám, co osoba, to minimálně z části jiný názor... na to co a jak se má a nemá :-)
    FILUS
    FILUS --- ---
    TARGI: jídla...:) ale tak beru to ze svýho pohledu :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    FILUS: jídla, nebo sportu?? ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam