• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    TARGI: chodim spat mezi 22-24hod. Nicmene uklidnila jsi me, protoze predstava ze fakt jen tri jidla za den, tak zesilim.. :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: řekla bych že nejis špatně a při tvem energetickém vydeji se divím, že potřebuješ shodit, ale budu se opakovat, mám to skoro stejně i jidlo a shodit rozhodně potřebuju a cca měsíc co mam psa a litam ještě víc i ve volnu a žádná změna...
    TARGI
    TARGI --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: mám to stejne "obedvam" v deset a třetí jídlo, čili večeři mám mezi třetí a čtvrtou, bo snidam něco před pátou. Jenže ještě do půl desáté litam v práci a do pelechu jdu tak ve 23 hod. Zajímalo by mě jak časově v téhle případech jíst a co ;-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    IOM_NUKSO: tak hodilo by se. :) Vypada to u me zhruba takhle:
    4:30 knackebrot s gervais, zelenina
    8:30 zitny chleb, syr nebo sunka
    11:30 obed ve firemni jidelne - s rozumem, knedliky apod si odpustim.
    15:30 jogurt s ovocem, mlecny napoj, zelenina
    18:30 nekdy maso a zelenina, nekdy treba cottage, vejce na tvrdo, a zelenina..
    V pripade ze mam kdykoliv mezitim hlad, tak zelenina. Nutno rict, ze se skoro nezastavim - v praci 8 hodin chodim. Po prichodu domu odpoledne bud jezdim na koni, nekdy jdu na hodinu behat nebo na kolo. Vecer krmim dvacet koni.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: nevim, jestli potrebujes nejaka kila dolu, ale pokud ano, tak mozna tohle by mohl byt jeden z duvodu... resp pokud mas tech jidel vic nez tri, tak at to ctvrte/pate je treba jen acidofilni mleko nebo jabko.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    CYBORCA: při třech jídlech denně umřu hlady. Vstávám ve 4 ráno, chodím spát mezi 22 a 23 hodinou. Třetí jídlo denně zkonzumuju v 11:30, kdy chodím v práci na oběd, takže..
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: pečivo bych nedoporučovala vůbec...colu zero a další jí podobné taky vůbec, jako náhražku cukru totiž obsahuje aspartam a to je hodně špatná volba. Čokoláda může být 70 a více %. Nejlépe dietu později upravit na 3 jídla denně. A vůbec, pokud se chceš dozvědět vše o jídle a o správném stravování, doporučuju přečíst tuhle publikaci http://3.bp.blogspot.com/...MXOc/UvPbs-SP94I/AAAAAAAABcs/eubnsmSdfHE/s1600/jidlo+na+prvnim+miste.jpg
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Prosím, vím že obecných rad tu určitě bylo hafo, ale i tak, nezopakovali byste to ještě jednou dokolečka? :) Po poměrně těžkém období ztráty milovaného čtyřnohého přítele jsem naplnila vzniklý volný čas pohybem, tak jsem si řekla že bych k tomu mohla ještě překopat i jídlo. Zatím jsem si dala několik zásad, ale další tipy by se hodily :)
    Zásady:
    1) pokud pečivo, tak tmavé
    2) aspoň tři porce zeleniny denně
    3) večer k filmu ne rohlík nebo brambůrky, ale zeleninu
    4) nepít colu a sladké vody, pít obyčejnou vodu (když už mám chuť na colu, tak jen minimum a zero, ne obyč)
    5) jíst pravidelně v průběhu dne
    6) když mám chuť na sladké, jsou dovoleny 2 čtverečky 90% čokolády
    7) hřešit se smí, ale v minimálním množství
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    MUI: neni to stejne jako Almette?
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska jsem byla boží!
    k snídani 8:30 ječná kaše (kaše z ječných vloček a mléka ředěnýho vodou - měla jsem málo mléka)
    v průběhu dopoledne banánový zákys
    12:30 bramborová kaše s kroupami, zeleninová směs s lilkem, rajčaty a sýrem
    15:30 jogurt s trochou ovesných vloček
    17:00 omeleta ze dvou vajec, mozzarelly, šunky a pažitkou s dvěma knackebroty
    hodina bazénu
    20:00 jogurt s banánem

mám radost :o)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Ahoj, hlásím, že výživová poradna je úspěšně založena, můžete se na mě obracet s jídelníčky a se vším okolo:)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Ahoj všichni, chci vás poprosit o podporu při založení nového klubu - Výživová poradna. Jsem akreditovaná výživová poradkyně a ráda na Nyxu odborně poradím s jídelníčkem, se stravováním, jak zhubnout, jak přibrat, co jíst a co ne, zkrátka ráda poradím se vším, co vás ve výživě zajímá. Stačí se na mě obrátit.
    Vím, že je na Nyxu několik diskuzí o stravování, kde si všichni vyměňují své poznatky a tipy, ale mojí představě o vlastní poradně se ani jeden klub nepřibližuje...
    Jestli by vás takový klub zajímal, dejte mi prosím hlas. Jestli ne, taky díky:)
    Díky Petekka
    KEEE
    KEEE --- ---
    včera:
    jogurt, celozrnné vločky, čaj
    tři plátky sýra Lerdammer (jen tak bez ničeho)
    k obědu cizrnová směs s brokolicí a paprikou, rýže, ledový salát
    odpoledne v kavárně chai čaj, bylo ho zhruba 0,25 l
    večeře dva knackebroty s vajíčkovou pomazánkou z cottage sýru
    bazén
    po bazénu tři minikuličky mozzarelly :o)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    nevim kam s tim, treba sem?
    zajimavy!
    Sugar: The Bitter Truth
    http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    MUI: parada!
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    varim ted jenom pro sebe, tak jsem se rozhodla toho vyuzit a jist tak nejak rozumne. Nic extremniho, protoze to pro me neni dlouhodobe udrzitelne, ale taky zadny fastfoody v deset vecer - idealne v kombinaci s mnoho mnoho testovinama a smetanove omacky.
    takze dneska:
    7:45 wrap z ledoveho salatu, platku sunky a tunakove pomazanky (tunak, cottage, trocha kukurice)
    9:15 banan
    12:15 pecene brambory, veprovy platek, cibulova omacka (v tydnu jim vzdycky obed u nas v kantyne, vari tam dobre, snazim se vybirat ta lepsi jidla, casto i ryby)
    15 ananas, tak dve tlusta velka kolecka
    18 kousek gruyere
    20 pecena zelenina (cuketa, paprika, zampiony - hodne, dva platky susenych rajcat) s mozzarellou

- rano a po obede kafe, behem dne 1,1l bylinkoveho caje, 0,2 vody, vecer dam jeste tak 0,3
    30 minut cviceni

IKARIE
    IKARIE --- ---
    vcera:
    6.30 jecmen, chlorella, caj, nizkotucny tvaroh rozmixovany s bananem a lzici medu - pulka misticky
    9.00 dva ryzove plazky s madelandem, mrkev
    11 druha pulka tvarohu
    14 kureci curry s ryzi
    odpo kava, 50g susenych merunek
    joga
    21 ceasar salat s kurecim masem
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    vcerejsi:
    6.30 jecmen, chlorella, caj, banan s lzici zakysane smetany, medem a hrstkou mandli
    11 brokolicovo-spenatovy krem
    13 kureci curry s ryzi
    15 kava, hodina fitko, pak bazen sauna
    18 jablko
    19.30 miska polnicku s balsamicem, dva ryzove platky s kruti sunkou
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    6.30 jecmen, chlorella, caj, dva ryzove platky s gervais a sunkou
    11.30 kureci curry (kure, kvetak, mrkev, brokolice, kokosove mleko, green curry pasta) s jasminovou ryzi // bylo to skvele, ale podle mnozstvi, co jsem navarila, to asi budu jeste jist tak dalsi tri dny. ten odhad mi furt nejak nejde :(
    13.30 kava, banan s lzici zakysane smetany, medem a hrstkou mandli
    17 zeleninovy salat s medovohorcicnou zalivkou
    20 zazvorove nealko mojito, par cernych oliv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam