úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Kuchařky, knížky o vaření a o jídle
PERI
---
---
23:47:29 24.2.2014
Ahoj, máte někdo tip na nějakou bezlepkovou kuchařku? Ideálně v CZ, ale i v angličtině by šla. Ideálně dostupnou v ČR tento týden. Díky
ZUZKAOU
---
---
18:51:04 22.2.2014
Česko-americká kuchařka emigrantů z 19. století
Marie Rosická: Národní domácí kuchařka česko-americká (Naloženiny — Pickles) - elektronická knižnica
http://zlatyfond.sme.sk/dielo/5012/Rosicka_Narodni-domaci-kucharka-cesko-americka/32
MACHALIK
---
---
23:57:50 20.2.2014
+1
Další skvělej (pro mě osobně nejlepší) zdroj koktejlů je kupodivu Esquire.
Protože do něj píše Wondrich.
Martini Recipes - Drink Recipe – How to Make the Perfect Martini - Esquire
http://www.esquire.com/drinks/martini-drink-recipe
Food Recipes - New Recipes from Eat Like a Man Blog - Esquire
http://www.esquire.com/archives/blogs/food-for-men/by_tag/david%20wondrich/15;1
TIGRE
---
---
23:30:01 20.2.2014
(jinak prohledej si ten blog, spoustu koktejlů tam má skrytých pod dalšíma tagama)
TIGRE
---
---
23:28:10 20.2.2014
+1
DRIZZT
: Není to kniha, ale moc sympaticky na mě působí Friday Cocktail Hour příspěvky na blogu od Michaela Ruhlmana -
http://ruhlman.com/tag/friday-cocktail-hour/
Pokud neznáš, tak Ruhlman je autorem několika úžasných kuchařek (Ratio, Ruhlman's 20, Charcuterie,...a další)
MACHALIK
---
---
17:55:09 20.2.2014
+1
DRIZZT
: S případnejma řečma o koktejlech budeš vítaná tady:
[ Whisk(e)y aneb Máme rádi jakýkoliv kvalitní chlast a nestydíme se za to! ]
(Barmanskej klub o koktejlech stojí za hovno.) Každý pič či pička je vítaným zpestřením našich ztuchlých alkohokolických řad.
LUCIASHECK
---
---
17:06:04 20.2.2014
MIC
: Ta by me taky zajimala
MIC
---
---
15:48:41 20.2.2014
1 odpověď
kdo už máte
http://www.melvil.cz/kniha-ctyrhodinovy-sefkuchar
? Stojí to za ty penízky?
DRIZZT
---
---
13:37:41 20.2.2014
1 odpověď
MACHALIK
: Moc děkuji!
MACHALIK
---
---
12:37:32 20.2.2014
1 odpověď
+3
DRIZZT
: Přece bibli mixologie!
http://www.amazon.com/Imbibe-Professor-Featuringthe-Selection-Contributed/dp/0399532870
Nahrál jsem ti ji sem:
http://www.m5400ii.ic.cz/temp/imbibe.pdf
DRIZZT
---
---
9:31:54 20.2.2014
2 odpovědi
Ráda bych nějakou knihu o koktejlech - nemáte někdo doporučení?
GGG
---
---
11:37:32 19.2.2014
-1
Food-porno! Fotky jídel ničí restaurace, zlobí se kuchaři
http://magazin.aktualne.centrum.cz/...ji-proti-food-porno-fotkam/r~d8bb1260988a11e3a138002590604f2e/
TIGRE
---
---
10:51:06 18.2.2014
Tahle kuchařka aktuálně v akci na Bookdepository (ještě cca 11 minut:)
The Scandinavian Kitchen: Over 100 Essential Ingredients with 200 Authentic Recipes : Hardback : Camilla Plum : 9781856268714
http://www.bookdepository.co.uk/Scandinavian-Kitchen-Camilla-Plum/9781856268714
BRUKEV
---
---
21:02:09 16.2.2014
Pls, nějaký funkční link na Plenty nebo Cookbook od Mr. Yotam Ottolengi? Tento
ZUZKAOU
: mi nefunguje.
Zvažuju nějakou jeho knihu, ale nebráním se i předchozímu prohlédnutí "nepapírově".
KEEP_SMILE
---
---
6:48:03 12.2.2014
HLEN
: jasny, taky mi obcas prijde, ze uz je to stradne davno :))
HLEN
---
---
21:28:07 11.2.2014
1 odpověď
KEEP_SMILE
: mno.....dve leta.
..ani mi nedošlo ze je to tak "dlouho" :)
KEEP_SMILE
---
---
19:53:17 11.2.2014
1 odpověď
HLEN
: pred lety? Ty prvni dve knizky vysly asi 2012 :)
Nicmene souhlasim s ostatnima. Znam spoustu lidi, co take vari podle jeho knizek a nikdo s receptama problem nema. Ani ja ne. Jo, nekde je trochu vic masla, ale vetsina je v pohode.
HLEN
---
---
19:08:30 11.2.2014
1 odpověď
DAVE_PAGE
: no já ji podle toho vařil před lety ke zkouškám a stručně řečeno není..
musel jsem ubrat
DAVE_PAGE
---
---
18:19:31 11.2.2014
1 odpověď
+2
HLEN
: jj 90g. jsem se upsal. Ale i tak mi to prijde normalni mira. A i u te pastiky to je ok a ta pastika bude dobra.
HLEN
---
---
17:55:27 11.2.2014
DAVE_PAGE
: osobně proti Vaňkovi nic nemam, ale ty receptury jsou imo spatne propocitane
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam