BROZKEFF: Biokosmetika je právě ok.
Přijde mi, že je to trochu otázka zvyku, jako s tím vším ostatním, jak už léta standardní věci nepoužívám, pokud použiju, hned se projeví vysušující a dráždivé vlastnosti těch chemikálí. Kdybych musela, dokázala bych si na to opatrně zase navyknout, prostě bych používala všeho supermálo....(už se stalo, v nouzi na novém zélandu)...ale nevidím důvod ;) Podobně to vnímám s potravinama, když chvíli nic standardního nejím a pak si něco hustějšího dám, chutná to divně a pak je z toho ještě divnějc. Teda, jak z čeho, samozřejmě něco je zvladatelnější, něco méně, už to mám dost zmapované
Mám vyzkoušeno, že přivyknout zpátky lze, i to se mi stalo, např. v duchovní komunitě, kde se paradoxně jedlo výhradně "normální" jidlo.....ale to už teprve nevím proč bych dělala ;-D....jak můžu porovnat i v malém ty dva různé stavy těla a vědomí...
nedávno jsem měla dobrej zážitek s tímto, když jsem byla vypsychlá z řízení, zastavila na benzínce a zbaštila standardní čokoládu ;-D....tedy, následující půlden spousta zajímavých pozorování ;), už jen to, jakej rozdíl byl mezi chutí bezprostředně v puse a stavem, co následoval už za 5 minut ;))....a od té doby si dobrůtky buď nakoupím předem nebo vůbec ;)))