• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    me se libi, jak furt mrda na mainstream a na posledni akci (ne)pozval katchu :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    CHONGX:
    "V poslední době také dosti koketujeme s myšlenkou ´soukromého klubu´ takže je velmi pravděpodobné, že se Pumpa Negra stane čistě a jen soukromým podnikem kam bez klubové karty či osobního pozvání nebude možno vstoupit."

    EPIC!
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    CHONGX: pobavil :D
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    Milí drazí.
    Je nám to moc líto, ale vzhledem k malému zájmu o kulturu v našem okresním městě jsme nuceni omezit a oškubat náš bohatý a pestrý kulturní program. Mrzí nás to, ale nemůžeme donekonečna dotovat něco o co není evidentně zájem. Nechceme se dál dívat na zklamané tváře umělců, kteří jsou celosvětově uznávaní, jedou k nám kolikrát i více jak 1000km, a pak jsou svědky minimálního zájmu a ´buranského´ přivítání. Mysleli jsme, že HB je kulturní město a že se chce bavit a hudebně vzdělávat, ale bohužel jsme se spletli. Ta doba už je evidentně dávno pryč. A jelikož jen mrtvé ryby plavou s proudem a my nechceme spadnout na úroveň klubu, který dělá akce jen proto, aby vydělal a přežil, tak musíme naši produkci citelně okleštit. Klub bude fungovat dál, ale nečekejte žádné kulturní bomby či extra pestrost. Prostě a jednoduše bude míň akcí a bude na nich hrát míň známých a provařených lidí. Uvidíme časem, jestli Vás mainstream omrzí a dáte přednost alterně a bude pro Vás komunita stejně smýšlejících lidí a odlišnost od mainstreamu právě to, co hledáte. My věříme že ano, protože jít s davem je cesta nudy, šedi a v konečném důsledku i záhuby. Ostatně právě proto jsme tento klub v Havlíčkově Brodě otevřeli. Aby zde konečně po dlouhé době bylo místo, kde se můžou potkat lidi, kteří žijou život pro něco víc než jen svoje ego a konzum. Pro lidi, kterým se hnusí dnešní společnost a to kam se ubírá, pro lidi kterí chtějí změnit sebe a tím i celý svět.
    Další z novinek je, že se z klubu stává první oficiální kamenný´Cannabis Social Club´ v České Republice. Co vše Vám to přinese, se dozvíte v následujících týdnech, ale už teď můžem slíbít, že minimálně spoustu informací o lečivém konopí, o jeho všestrané využitelnosti a o tom jak je čím dál tím víc jasné že je to rostlina tohoto tisíciletí a jako jedna z mála může vrátit naší planetě stabilitu a vyrovnanost a hlavně zdraví!
    V poslední době také dosti koketujeme s myšlenkou ´soukromého klubu´ takže je velmi pravděpodobné, že se Pumpa Negra stane čistě a jen soukromým podnikem kam bez klubové karty či osobního pozvání nebude možno vstoupit.
    Ať tak či onak, doufáme, že se v našem městě a okolí najde dost alternativně smyšlejících a mainstream nesnášejících lidí, kteří nám a sobě pomohou utvořit, nesobeckou, nekrátkozrakou, po novinkách toužící a kořeny respektující komunitu, která se bude potkávat právě v Pumpě.
    Bless.
    ADZI
    ADZI --- ---
    KEITHHSTER: Psal mi. Prý byl drzej a nalitej a dostal !
    ADZI
    ADZI --- ---
    AKISAN: Amen ! S tím plně souhlasím...
    ADZI
    ADZI --- ---
    VYHULENY_UFO: Každej to vidí jinak :)
    ADZI
    ADZI --- ---
    UTRZENA_LANOWKA: Tak jsem pouštěč no :D
    ADZI
    ADZI --- ---
    UTRZENA_LANOWKA
    UTRZENA_LANOWKA --- ---
    SOLDIK: ty to máš trochu z ruky bych řekla :) ale :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    SOLDIK: Apoka má jahridera v piči :-D
    UTRZENA_LANOWKA
    UTRZENA_LANOWKA --- ---
    MORYBUNDUS
    MORYBUNDUS --- ---
    KEITHHSTER:
    KEITHHSTER: Uka žeo .)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    UTRZENA_LANOWKA: přesně ...
    UTRZENA_LANOWKA
    UTRZENA_LANOWKA --- ---
    KEITHHSTER: nejinteligentnější co ještě může udělat je vyfotit si ten rozsekanej rypák, dát si to na fb a dělat ze sebe chudinku :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Neurobeat včera dostal do tlamy , žeby někdo odsud ? .))
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    PTT: jeste aby ne .))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ADZI: ano, tak se rid tim co pises. Desky poustej a nesnaz se je michat. Ta hudba si to nezaslouzi, amen.
    PTT
    PTT --- ---
    KEITHHSTER: udalost smazana...:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam