• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRK_R23UDK - Unreal Development Kit / CryENGINE a jine - děláme hry Unreal Engine - tipy, rady, pokec (UE4, UE5)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    jeste sem zapomel pridat forum o udk. neni sice nijak extra ale jeste zije
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DANCHEZ: jj zajimavej serial i kdyz trochu starsi. jeste je jeden na nejakejch freehrach nebo tak necem
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jinak pctuning ma 7dmidilny, prej vyborny tutorial.)
    Hrátky s Unreal Engine - Část I: První krok do nereálna
    http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/17565-hratky-s-unreal-engine-cast-i-prvni-krok-do-nerealna
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SIRLOON: Dík, mrknu na něj spolu s tím druhým, do rána se to snad dotáhne a zítra to prubnu, to bude mít vedoucí diplomky radost :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MARTYMARTY: http://www.youtube.com/watch?v=CWOPxJZK904
    jestli to chces zkusit tak tady mas malej tutorial
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: ja te miluju :DD hele jdu si projet ty tutorialy at vim jak se dela novej projekt :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: s tebou nic dělat nebudu, játra mám jen jedny !
    EZEE
    EZEE --- ---
    GANDHI: rady do zacatku? :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Kua jsem to měl stáhnout ve škole, no holt skipnu fotbal, stejně to bude tragédie :)

DANCHEZ: Jak dlouho tohle třeba dalo práce / jak moc věcí jsi tam v tom editoval?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    moc toho teda neni videt:/ nemate nekdo Fraps nebo Dxtory s "ruskou" licenci?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, coby praktikujici developer zavidim chlapcum elan a nadseni, cimz jim ho rozhodne nechci brat a rad uvidim jakykoli vysledky
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EZEE: cesky nevim, zkus ten co tu postoval none, [ N0NECZ @ UDK - Unreal Development Kit - děláme hry ] ale je to starsi verze, ale pro zaklady pochopeni asi staci
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    DANCHEZ: Ostatně jako většina editorů a studií. Když už si to nezprzní uživatel sám ,zrpzní to editor za něj. :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Tady se to rozjidi:) Snad to i nejakou dobu vydrzi;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    JAACOB: Jo, já s tím samozřejmě souhlasím, ačkoliv to nemám úplně first hand, obv, ale snažím se získávat informace zkama to jde a na základě nich bych si nedovolil to takhle zlehčovat.

DANCHEZ: Zatím checkuju ty co už tu pastnuté byly, ale za každý tutorial budu (asi nejen já) velice vděčný, vlastně vůbec za jakékoliv postřehy...

SIRLOON: No jo, to je trochu chyba na mojí straně, protože jsem hrozná smajlíkwhore, takže když si to nehlídám (což v diskusích moc nedělám, i když třeba teď se snažím), tak je to co věta, to smajlík a sázím to tam jak mi to přijde pod ruku ;]
    EZEE
    EZEE --- ---
    DANCHEZ: dekuju, CZ by nejakej nebyl? pac vsechny ty technicky fraze asi nebudu rozumet :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jinak se neda rict ze by ten editor byl dvakrat stabilni, takze save, save, save
    EZEE
    EZEE --- ---
    kdy budou ti tutory? rad bych se v tom dneska vecer prohrabal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam