CORNELA: jasne patologie se musi odhalit a lecit a lecit a lecit... a mozna dotyčnymu prodlouzi zivot o pet let... o pet let, ktery straví s choditkem v nejakym domove a bude polykat tunu leku a nebude si uz ani pamatovat co mel vcera k veceri... presne takovy obyvatele potrebujou - doktori, ale ne system... ne planeta a to rikam i kdyz mam vlkou uctu ke stari... ale ve stari je zivot a prezivani...
Jinak ja jsem zastancem prirozenyho vyberu silnyho jedince a odejit v nejlepsim ne s pytlikem sracek v kapce... asi tak i kdyz to uz nema nic splecnyho s okovanim...
.................................................................................................................................
Jo a tvoje poznamka na Ederu jesti ona zhodnoti anamnezu u svyho ditete lip nez pediatr, tak verim, ze matka to v 95% dokaze... a tech 5% je uz velkej pruser, kterej nezachani ani pediatr, ale mozna tak nejaky fakt dobrej doktor ve spitale...
Opet pri vsi ucte k lekarskymu povolani... pediatr a obvodak, to jsou takovy byrousi, kteri napisou atb, neco vyzkousej a kdyz to nezabere, tak sup do spitalu...
................................................................................................................................
btw. ja si furt myslim, ze o svem zdravi si proste muzu rozhodovat sam... tak jako si muzu rozhodnout, jestli si necham pokoj vymalovat na cerno i pres to, ze se bytovymu designerovi nemusi zrovna zdat koser... taky neprijde a nepremaluje mi to nasilim... ne?!