úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Kvašení a kysání -chováme miliardy domácích mazlíčků
LEMS
---
---
10:07:21 11.11.2013
1 odpověď
ZUZKAOU
: po jaky dobe fermentace tak asi pracha kapsaicin?
JANYNA
---
---
11:00:52 10.11.2013
Prosím, máte někdo kefírová zrna k zaslání poštou?
FITH
---
---
13:41:36 8.11.2013
1 odpověď
MUTHA
: Už jsem naložila, prkýnko vypařila a kámen asi 15 min vyvařila. Teď 14 dní hrnec bouřlivě poprdával a teď nastal klid, jsem trochu na vážkách, zda můžu nahlédnout pod pokličku...co myslíš?
FITH
---
---
13:33:34 8.11.2013
MUTHA
: Stačí když ho před prvním použitím řádně vypařím v horké vodě?
FITH
---
---
13:20:47 8.11.2013
ZUZKAOU
: Díky...
ZUZKAOU
---
---
13:16:57 8.11.2013
1 odpověď
FITH
: no něco typu dub či olše, čemu nebude vadit voda.
FITH
---
---
13:09:52 8.11.2013
1 odpověď
Mě nejde o ten kámen, kterým to má být zatížené, jde mo to to dřevo které leží na zelí pod tím kamenem...
ZUZKAOU
---
---
13:03:20 8.11.2013
FITH
: nejlépe z pískovce... Ale asi z něčeho tvrdého, čemu nevadí voda.
FITH
---
---
12:27:34 8.11.2013
1 odpověď
Mám dotaz: "Z jakého dřeva má být vyrobené prkýnko do zelňáku?"
ZUZKAOU
---
---
15:56:40 2.11.2013
1 odpověď
Našla jsem ve sklepě zapomenutou krabici loňského kimči. Žádná plíseň se k němu ani neodvážila přiblížit. Pravda, zelenina dlouhou fermentací změkla a kapsaicin někam vyprchal, ale je to chuťově naprosto výborné.
ZUZKAOU
---
---
13:17:40 15.10.2013
marocké máslo z kefírové smetany. Trošku mě překvapuje, že pán neproplachuje vodou.
How to make Smen, Moroccan fermented butter » Carl Legge
http://www.carllegge.com/2013/03/how-to-make-smen/
ZUZKAOU
---
---
18:18:15 3.10.2013
Videaa - O vysockém zelí
http://www.tvsemily.cz/index.php?Itemid=0&option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&video_id=25
LADY_CANDAR
---
---
0:20:29 3.10.2013
GHOSTDOGG
: Aha, tak to bohuzel ne. Ja mam vec co se pripevni na stul, toci se klickou a kotouc s platkovacem kraji zeli, ktere tam tlacis otvorem navrchu.
GHOSTDOGG
---
---
21:49:04 2.10.2013
1 odpověď
LADY_CANDAR
: Ještě jiné, měl jsem na mysli úplnou klasiku, toto:
LADY_CANDAR
---
---
14:10:23 2.10.2013
1 odpověď
GHOSTDOGG
: Shanis elektricke nebo takove to jako mlynek, na rucni pohon? :) To rucni tu mam a asi nevyuziju :)
DOCKINEZ
---
---
8:21:00 1.10.2013
+3
Vcerejsi snidane - kimči
Dnesni snidane - kimči
Mam ze sebe radost :)
ZUZKAOU
---
---
22:08:55 29.9.2013
+1
NICKIE
: tak tam přidej třeba jablečný šlupky, ale hlídej anaerobnost procesu, jinak ti to zoctovatí.
NICKIE
---
---
21:37:17 29.9.2013
1 odpověď
nemate nekdo zkusenost s bezinkovym vinem? Dneska mi babicka povidala, ze ho delali bez pridani kvasinek... jen cukr, voda a bezinky, ale jak se znam, tak by mi to splesnivelo...
DA_NIELA
---
---
15:55:27 24.9.2013
GHOSTDOGG
: zkusila bych aukro, lidi toho budou mit plne pudy a sklepyl.
LEMS
---
---
15:05:44 20.9.2013
GHOSTDOGG
: videl sem je v domacich potrebach v Hol. trznici. cenu si nepamatuju:/
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam