GHOSTDOG32: v papiňáku tu nepoznáš, to musí nejdřív vychladnout. Ale za dvě hodiny je z kuřecích koster už téměř kaše a víc toho z nich nevyvaříš.
kdyby v kostech nebyly minerály, tak by ty kosti neexistovaly - strava ovlivňuje spíš složení tuku, než tvorbu kostí, které prostě potřebuješ sestavit. A kuřata z EU jaksi neobsahují ani hormony, ani antibiotika ani nic takového, co tvrdí veganská propaganda.
Samozřejmě že je lepší mít zdroj biokostí.
V Praze šťastné kosti (hovězí a vepřové) dostaneš třeba v TRMS a nebo se dají objednat ze Sasova a případně se poptat farmářů na trzích.
Biopotraviny, bio maso vepřové i hovězí, bio brambory a cibule v e-shopu - Biofarma Sasov, Jihlava
http://e-shop.biofarma.cz/cz/produkty/vsechny-produkty
Jinak krávy na maso (a tedy i jejich kosti) jsou v ČR v drtivé většině z pastvin, protože to je prostě levnější, než je mít přes léto v kravíně a navíc na pasení byly dotace.