Právě jsem strávila čtyři hodiny v kuchyni a naložila další várku kimči, protože ta od Vánoc, kterou zmiňuje
VANEK, ač jí bylo pět litrů, už nám DOŠLA. (Nakládala jsem 21. prosince a pomohlo mi to přežít všechna ta mastná jídla a teď naposled mi to zachránilo život poté, co jsem se přiotrávila hnusným kafem z automatu. Vyzkoušeli jsme i na kocovinu a funguje taky pěkně :D.) Úplně jsem se do toho zbláznila, požírám to i k snídani.
Pak jsem taky dneska naložila žlutá a černá vejce. Plán je takový, že budou na Velikonoce.
A teď ještě dělám ostrý cider :)
Z hmoty na kimči se kus nevešlo do kvašáku, tak mi ještě vytanula vzpomínka na nějaké další posty ze Zuzčina blogu a vrazila jsem tam houby (plus trochu čaje, něco se tuším psalo o těch taninech). I před zkvašením to chutnalo skvěle, tak uvidím, co z toho vyleze.
Zuzko díky díky díky!!! Otevřela jsi mi celé nové obzory!
(Ale, pravda, naše děti tě proklínají, protože kimči smrdí v celém domě a hned tak nepřestane.)