Mne se nenapadne zkazily cesnekove stonky. Vonely normalne, chutnaly normalne, jen lehce nasladle a az teprve deset, dvacet sekund po dojedeni stonku se mi v puse objevila pachut, jako bych snedla zapomenutou kytku z vazy. Cely vecer jsem se toho nemohla zbavit a druhy den to pokracovalo mirnym průjmem...A zazvorova limonáda taky neprezila, přitom byla ze sekundarniho kvaseni 1:1 rozredeny zazvorovy caj s puvodni velmi chutnou limonádou... Clovek ma po několika vcelku uspesnych kvasenich pocit, ze to jde samo a hned na to dva nezdary za sebou...Najednou se mi uvolnila pulka lednice :)
BRAMBOREENA:
VANEK: mam dotaz ke kimchi. Vsude v receptech jsou korejske paprikove vločky. Mate primo ty vločky, nebo to nahrazujete ceskou paprikou? A jak moc se lisi vysledna chut od korejského originalu (ad banket)? Rikam si, ze když uz budu nakládat, chtelo by to udelat poradne...