DOUPLE: po delším čase povolí.
Dávám tam sušené korejské papričky, které krásně barví, ale pálí jen tak decentně (nemám moc ráda příliš ostré, respektive bych to měla ráda, kdyby se organismus nebránil). A dávkuju to podle chuti - tedy nejdřív rozmixuju jabka, cibuli a česnek v rejžovém slizu a pak přidávám zázvor, chilli, rybí omáčku a mořskou žoužel - postupně a za stálého ochutnávání. Většinou tam na ty dvě kila hmoty přijdou 3-5 lžic.
Jde to zajisté řešit kombinací sladké papriky (kvůli barvě a dostatečně paprikové chuti a trošky čerstvých chilli papriček).
Musí to být o fous silnější než chceš, protože se to naředí tou zeleninou.
Ale jinak jsem původně přišla si odložit recepty na různé kvašené zrní
Sorghum and millets in human nutrition
http://www.fao.org/docrep/t0818e/t0818e0k.htm