ZUZKAOU: Udělala jsem teď ze 3,5 kila pekingského zelí kimchi bez česneku a cibule, chutná to taky dobře a zázrak - muž to nejenom snědl, on si o něj dokonce sám řekl :) Za mě dobré, česnek oželím...
Naopak nukazuke docela zklamala i mě, a to mám weird chutě ráda. Založila jsem dvě krabičky, jednu zázvorovou, druhou s korejskými chilli vločkami. Zjistila jsem, že samotné rýžové otruby překvapivě krásně voní. Zralé nuka-lůžko mi taky vonělo, kdyby nebylo tak slané, snědla bych ho samotné. Ale zeleninu z toho prostě nemůžu. Se sebezapřením jsem snědla kus mrkve, zbytek jsem nechala na talířku na lince, postupně se na to nachytali všichni členové rodiny, jeden jako druhý si v průběhu odpoledne kousli a pak s výkřikem vyplivli. A mám další poznatek - zatímco zázvorová krabička po týdnu a půl nemíchání zplesnivěla, krabička s korejskými chilli vločkami byla stále fit...