ZUZKAOU: jako vzdy perfektni! Dekuju!
Mmchodem, podarilo se Ti vazne nekdy udelat z nakvasenych ovesnych vlocek kasi? Jako, ze ne konzistenci “puding”, ale ze jeste citis a vidis texturu vlocek?
Nakazilas mne kvasenym ovsem tak, ze jej nosim i suseny na cundry a do feldflasky misto vody liju ovesny kvas.
Akorat se mi nikdy nepodarilo
A) stuhnout puding - jasan, muzu pridat jiny skrob, to jo
B) udelat kasi, co by nebyla krupice
Bud spatne vlocky, nebo mozna oprazit pred kvasenim (to funguje u chleboveho kvasu, pokud nechces resit totalni kasi pri filtraci, tak chleba uplne “vytvrdit” v troube, mozna se tolik neluhuje, zas jako je z toho hezci roztok).
Nevim.
Ono je to fuck. 2 nejlepsi kvaseniny vubec = kvaseny tvaroh a kvaseny oves.
Jen tak pro ... budouci generace, no.