LUBOB: citace :"
Tisíckrát jsem Vám napsal, že při v(1) je dilatace t(1) a při v(7) je dilatace t(7) a při v(n) je dilatace t(n) a napsal že se o to nepřu, ale...ale dál napsal že aby raketa zněmila v(1) na v(n) musí zrychlovat, mění pohyb rovnoměrná na nerovnoměrný a...a právě při tomto pohybu nerovnoměrném se mění rychlost jakožto "stop-stav" tomu zrychlení a tím pádem se mění i velikost dilatace...atd. čili se mění pootočení soustav ...atd.
to mi psat nemusite, s tim ja naprosto souhlasim & nikdy jsem nenapsal nic proti tomu. vyhrazuji se jen proti tomu, ze pri brzdeni se dilatace zmeni na 'kontradilataci'.
Reakce první : ani jste se nezačervenal, že jste uvedl špatný vzoreček pro dilataci času rakety.
Reakce druhá : lzete a lžete. V minulosti jste mi tvrdil, že to mám špatně atd. a najednou že souhlasíte. A že ještě nesouhlasíte s posledním mým názorem tj. s n á r ů s t e m dilatace při pohybu rakety brzdícím ( v soustavě domácího pozorovatele, který o tom dostává informace )
Nyní, naposledy, Vám ukáži P O L O P A T E vysvětlení, názorné ukázkové vysvětlení k mým výrokům o dilataci času rakety ( v pozorovatelně domácího pozorovatele, nikoliv na raketě samotné ) při návratu, tedy při brždění té rakety, že ta dilatace nenarůstá, ale klesá.
(( čísla příkladu budiž !, budiž smyšlená ))
Při otočce rakety má ona rychlost vééé blízkou céé, pak začne pomalu brzdit a bude
véé = céé, ... t´= nekonečno ( a raketa začne brzdit )
véé = 100, ... t´= 500 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 90, ... t´= 450 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 80, ... t´= 400 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 70, ... t´= 350 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 60, ... t´= 300 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 50, ... t´= 250 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 40, ... t´= 200 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 30, ... t´= 150 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 20, ... t´= 100 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 10, ... t´= 50 ( a znova dál raketa brzdí )
véé = 0, ... t´= 1 ( a znova dál raketa brzdí ) ... vždy měřeno a vztaženo k soustavě pozorovatele domácího, který je v klidu vůči raketě, raketa v soustavě pozorovatele letí se svou "vlastní" soustavou, která se pootáčí
čili t´= t
Lubobe, opakuji důůůůrazně, že čísla jsou smyšlená, tak a proto, aby i volovi, jako si ty, ukázala, že
dilatace klesá, je sice kladná, bude kladná a byla kladná, čili ano exituje, ale
neroste ale klesá tak jak klesá ta rychlost = "stop-stav" rakety, která brzdí. V každém "stop-stavu", tj. při jiné stále menší a menší rychlosti je také stále MENŠI to "t´", opakuji : klesá dilatace...klesá !!!!!!!, je kladná ... a stále je "t´" větší než "t", ale kesáááááááááááááááááááááááááá ..., Lubobe, klesá ta dilatace, čili se interval časový prodloužený "tam" ( z té dálky ) tak zmenšuje na interval původní při pohybu brzdném zpět, ; t´= t při odletu i při příletu. Po cestě "tam" dilatace rostla ( zvětšovalo se vééé ) ; po cestě zpět zmenšovala se dilatace, protože se zmenšovalo véé.
A požádal bych tě aby si už nepsal.
A žádám tě, aby si už nechodil, pro mě je to ztráta času a námahy.