MAZA: Vy se nikdy nevzdáte, protože, i když vám kdokoli dokáže, že tvrdíte nesmysly, tak to ignorujete a stále si melete tu svou.
kdokoliv ? Kdo to je „kdokoliv“? a) Velmi vzdělaní fyzikové HDV nečetli, ať už z jakýchkoliv důvodů, buď nemají čas anebo se úvah laiků štítí. b) Méně vzdělaní fyzikové, tedy né ti špičkoví, to četli, ale neví zda je to smysluplné či nikoliv, a chyby nenašli, mnozí nehledali, jinak by mi je napsali …mlčí a mlčí. c) A ještě hloupější fyzikové, průměrní a podprůměrní, ti řvou a řvali proti mně nejvíc, uráželi seč jim hlasivky stačily a blili „co si to já dovoluju tvrdit, že se oni mýlí“ , od vzteku mají pěnu u huby dodnes – tam patříte Vy. d) A ještě hloupější amatéři (ne)vzdělanci, co je pouze kosmologie baví, ti pouze mínuskaří a občas plivnou posměch, a žádné argumenty V tomhle jste v rozporu s absolutně celou fyzikální obcí.
kdyby celá ….celá !!! fyzikální obec trvdila, že HDV je bohapustý nesmysl ( a jednotlivé výpisky, úvah s matematikou v ní ), tak už by dááávno se z 200 chytřejších fyziků, s kterými jsem písemně komunikoval, mi chybu našla ; a poslala a zveřejnila a dalších 300-500 polofyziků řváčů a pliváčů kdyby našli logické vady hypotézy, i ty fyzikální vady včetně matematických totálních chyb, tak ze 300 osob by se určitě někdo našel, několik „odvážlivců“, kteří by mé chyby zveřejnili, a určitě by mi je zaslali, e-mail mají. To co předváděla dvacítka hysterických křiklounů v dobách 2006-2008 „jak mám tu matematiku totálně špatně“ tak nikdy nezdolali mé opoziční námitky a vzdali se, protože nikdy nedotáhli své argumenty výš než já proti nim. Kdyby se našly totální chyby v HDV, tak už by dáááávno na internetu běhaly. Dokonce já sám mám na webu klihu – sběrnu argumentů proti HDV http://www.hypothesis-of-universe.com/index.php?nav=l a každý do ní muže svůj „škleb“ a výblitek uveřejnit i pravou slušnou oponentůru. Už tam někdo je – Takže lžete MAZA Ať se vám to snažíme jakkoli dokázat,
jakkoliv ??? jakkoliv ??? jakkoliv, ha-ha, lžete, protože „jakkoliv“ je i tím, že mi pošlete protidůkazy na papíře, i nalezené chyby a já to zveřejním. I to je "jakkoliv", takže lžete ! Udělal jste to ? ,ne, takže jste pan kydal kydalovič kydalenko …jakkoliv to neudělal nikdo jen řvaní rééétoriky jak já to mám špatně, ale pak, po mé silnější námitce-argumentaci už nikdo se neodhodlal podat ještě lepší námitku. zcela to ignorujete.
lžete, neignoruji, ale bojuji. Boj o názor, o lepší názor, je práááávě opak ignorace. Takže lžete….už pokolikááááte, že ? dvojciferné číslo Takže, vězte, že pravdu prostě nemáte,
vězte, že jí nemáte vy…1:1, tvrzení proti tvrzení, rééétorika, jenže vy bojujete se mnou-autorem, což dělá jen pštros s hlavou v písku. Podejte argumenty proti HDV, abych je zveřejnil, podepište se pravým jménem a já to důstojně s poklonou a pompou zveřejním „co“ se vědeckého našlo ve vědeckých hlavách proti HDV. Budete slavný. a jelikož nedokážete přijmout a vyhodnotit protiargumenty,
ha-ha-ha … já o svůj názor bojuji, pokud si myslíte, že ho máte lepší, sem s ním, já ho zveřejním…; já nedokáži přijmout kecy, kydy, nekorektnosti a rééétoriku….a podvody, lži překrucování. je s vámi diskuze zbytečná.
dtto s vámi … 1:1. Proč chcete násilím zničit mě, dyť ničte HDV a zveřejňujte si to kde chcete jak jste tomu JN přišli na chyby, a jak nebetyčně fantazíruje sci-fi nesmysly, atd. Proč takové argumenty pořádné neběhají internetem, proč je chodíte blííííít sem ! ??? Ukažte světu jaký jste vědec a jak jste mě totálně porazil, tedy mou hypotézu. Bože ukažte a nééé kydy. Už po dvacáte stejné... Můžete nám nadávat, ignorovat fakta a prskat, ale to je tak vše
dtto…1:1 i vy můžete do HDV prskat, blít, ignofovat fakta v ní řečená, a bez argumentů se vyřádit v klubech proti autorovi … to přesně děláte vy, já nikdy neignoroval názor protivníka, já VŽDY proti němu našel lepší protiargumentaci, kdybych se měl roztrhat-rozkrájet a třebas tvořit ještě v sedmdesáti letech, tak bych porazil každého tlučhubu stuj-co-stůj a to lepšími protiargumenty. Nidy jsem neřekl někomu, že to má špatně, aniž bych to nezdůvodnil "proč" !!!!!! !!!!! N I K D Y !!!!!!!!! jen vy jste lechtiví frajeři, co jen mají hubu plnou keců…., co s tím naděláte. Jsou prostě věci, které nezměníte.
nezměním gaunery a grázly…ne ty ne, tam mám jen jedinou obranu : bezmocně, bezzubě oplácet. Ale zmůžu se svou vizí HDV vědu, jednou jí lidé budou studovat a jednou se k ní postaví čelem a uvidíme jak je špatná či ne. Nedokončená, ale perspektivná nápad. To si vykřikujte jak chcete do mě, s HDV hnout na smetiště prostě neumíte !!! blbečkové… Pokud paradoxu dvojčat a běžně přijímaným výsledkům nevěříte,
na světě přeplněným fyzikálními pracovišti, se rodí prýýý kazdý týden 2 hypotézy, protože už těch kosmologů a fyzikálních nadšenců je moc, a všichni tito do jednoho „věřili“ výsledkům vědy a přesto !!!, blbečku, hledali další nová řešení, další nové poznatky, další nové domněnky, další pokusy vysvětlit záhady fyziky co stále leží leží na stole a ...a tím že podávali nové návrhy jim žádný debil nespílá, že „nevěří“ fyzice ( jako ty mě, což je tvůj "vědecký protiargument" ) a proto předkládají nové nápady, takže resumé : jste debil, a zhrzený pavědec ,který neumí sám nic…natož protiargimenty poctivé. Ty kydoargumenty pavědce právě řeším. ale zároveň nepodáte jiné vysvětlení pro jejich experimentální / matematické důkazy proti,
podal jsem argunentů a vysvětlení dost, alespoň nyní v této době. To úplně stačí. Já nejsem povinen vyřešit nedostatky fyziky od A do Z sám, hned, a za asistence flusáčůůůů… přičemž spoustu důkazů pro už jste dostal,
byly nehodnotné, měl jsem argumenty lepší…1:1 tak prostě pravdu mít nebudete.
řekl Vševěd MAZA, Ááámen A ne, vyvrácením opravdu není "já si myslím/moje HDV tvrdí, že to tak není". Vyvrácením by bylo "K rozbíhání času na GPS družicích nedochází kvůli dilataci, dochází k ní proto, že..."
málo čtete, já už tady několikrát za rok napsal, že efekty GPS, dilatace v letadle, apod. že jsou, jsou korektní, ale důvodem je novinka, moje, že důvodem je pootáčení soustav…bla-bla výklad o tom jinde, stále si blijete svou nekorektní písničku….1:1 ; pořádné důkazy-protidůkazy nikde !!! , sem s nimi, zveřejním. A nejlépe to podložíte matematicko-fyzikálním vztahem. Jenže toho se od vás nedočkáme,
co umím, to jsem použil, a stačilo to k ukázce pootáčení soustav. Dokonce já i to, co jsem ukázal, považuji za důkaz pootáčení soustav a to co na webu ukazuji. Jenže slušní fyzikové, co by to vzali krok za krokem, tu nejsou už 7 let. Poslední byl V.Hála, ten mou vizi LT a pootáčení soustav, STR rozebral, studoval, ale přišel k jinému názoru a ..a když jsem mu podal silnější protiargument, tak to nevydržel ( boj o pravdu ) a zuřivě vykřikoval do éteru „mamrde, patříš do blázince“…( to byl poslední Mohykán, co mou fyziku pitval ) no, a to jsou ti vědci, kteří vědecky porazili HDV …;"mamrdováním" to umí i retardovaný cikán z 5A. matematiku ani fyziku neovládáte.