JOSEFDRUHY: Ach jo. Tak ještě jednou. Už asi dva měsíce se bavíme o paradoxu dvojčat, a proč by při návratu na zemi byl pozorován rozdíl ve stáří dvojčat (resp. rozdíl vykazovaného času na palubních hodinách a na Zemi). To, co o paradoxu dvojčat tvrdíme my, tvrdil i např. Richard Feynman, přímo jsem sem vložil video, kde to sám říká. Opravdu si myslíte, že se mýlí on a ne vy? A je pro vás Richard Feynman málo vzdělaný fyzik?
Důkazů, že by paradox dvojčat dopadl právě tak, jak tvrdíme my, jsme taktéž dodali hodně. Komplexní matematický rozbor, detaily a experimentální ověření. Vy jste nedodal NIC. Jen vaše tvrzení a odkaz na Matrix 2011. Jelikož neumíte dokázat, že by paradox dvojčat dopadl tak, jak tvrdíte, proč si myslíte, že máte pravdu? Vaše argumentace se omezuje na prázdné fráze, nikoli na experimentální či matematické podložení vaší teorie, jak se sluší a patří ve vědeckém bádání. Vy pouze filosofujete, vytváříte vlastní nesrozumitelnou terminologii, motáte nesouvisející fakta, používáte chybně vzorce, píšete filipiky, navíc nezohledňujete oponentury - tím se k výsledku nedoberete nikdy. A kdo je s vámi v rozporu podle vás automaticky nemá pravdu. Asi nemá smysl vám vysvětlovat, jak je to, že na jednotlivých GPS satelitech běží hodiny jinak než na Zemi, a proč to dokazuje, co tvrdíme o paradoxu dvojčat, a tedy i vyvrací vaší tezi o dilataci času důsledkem pootáčení soustav, že? LUBOB se o to už pokusil několikrát, já se zatím pouze snažil vám vysvětlit, proč by experiment dopadl tak, jak tvrdíme. Nu, nepodařilo se, nikoli nedostatkem důkazů, ale proto, že to slyšet prostě nechcete nebo to neumíte pochopit.
K HDV se nikdy nikdo nepostaví jako k platné vizi, dokud v ní budou do očí bijící chyby. Pominu-li celé několikatýdenní snažení o vysvětlení, proč dilatace času nemůže být důsledkem pootáčení soustav, můžu uvést např. celý princip vícerozměrného času, což je velmi zvláštní koncept. Proč? Mohl bych vám to vysvětlit, ale vzhledem k vašim matematickým schopnostem byste to nejspíš nepochopil, navíc byste začal vykládat, že flušu a jsem farizej. Také byste po mně navíc nejspíš chtěl, abych vám sem pozval Stephena Hawkinga, aby se podepsal pod moje tvrzení. A i kdyby se něco takového povedlo, i přesto byste dál tvrdil, že pravdu máte.
Mimochodem, oni "chytřejší fyzikové" vzdali svou argumentaci nejspíš proto, že neumíte přijmout oponentury. Pak se vám těžko něco vysvětluje. Navíc, na vaší úrovni to pořádně ani nejde - k pochopení spousty věcí potřebujete nejen hluboké znalosti fyziky, ale i vyšší matematiku - ani jedno neovládáte ani na úrovni gymnazijní, natož vysokoškolské. Také vaše filipiky a urážky jsou pro většinu lidí dost těžko stravitelné. Já jsem zatím nenapsal ani jedinou urážku na vaší adresu, naopak vy na mě útočíte pořád. Nechápu, proč, neútočím na vás ani na HDV, pouze se vám snažím ukázat, kde máte chyby.
Je vaše věc, jak se ke všemu postavíte, ale nemáte pravdu. Dokud si budete myslet, že jí máte, HDV bude vyvratitelná prostým poukázáním na elementární chyby.