LUBOB: Vy jste snad přinejmenším ožralej. Já dosazuji do postupných kroků z (24) na výsledek (24a) za v = a*t , což není v žádném !!!! rozporu s matematikou ani fyzikou... proberte se a výmluvy že by "mé" v = a*t """"""mohlo"""" překročit céééé jsou halucinace....Vaše !!!! Mě to rozměrově sedí, ale Vy máte stále tu stejnou ptákovinu v tom vzorci pod odmocninou kde máte "plus" a nkdy jste ho neobhájil...a nikdy jste neobhájil ani tu vaši zprasenou dilataci t´= t * (odmocnina ) a MAZA Vám poslal odkaz na Jocha, kde to jasně vidíte, že je to jinak : t´= t / (odmocnina )..., ale to by jste nemohl být ožralý jako jste už 3 měsíce.... Počkám si na potlesk těch Vašich flusíců ( superanonymních ), co Vám to už 3 měsíce žerou a dají Vám zase plusku.
Archívuji. !
...to je nestydatost tvrdit že když dosadím za v = a*t že "principiálně" to budete zavrhovat....to je neskutečná nabubřelost.
Nejdříve si vypreparujete dilatační t´s "plusem" ve vzorečku a pak ho chcete korigovat "relativictickým zrychlením tak , že bude pod odmocninou "plus" . Co to je za ptákovinu ???
Namísto blábolení po užití chlastu mi matematicky krok za krokem ukažte jak z (15) dostanete (24) potažmo (24a) zde : LUBOB krok za krokem prokousávání se balastem.doc