ALONSY: no pokud tam necheš dát škrob, který jaksi zajišťuje křupavost, tak potřebuješ aby tam bylo hodně sýra a vajec a málo cukety. Pokud tam nesmíš dát ani sýr, tak to prostě křupavé nebude. Ořechy a spol nic moc nenasáknout a vazby nevytvoří.
Jinak cuketu potřebuješ nastrouhat, posolit, dát do velkého cedníku, nechat tak 20 minut stát a pak ji silou vymačkat přes ten cedník. Paleo cuketové placičky zní jako dost značný opruz.
Cuketu dělej raději pečenou a nebo plátky osmaž v hodně rozpáleném oleji (ehm, obalit v mouce předem dost zesílí křupavost) Nebo orestovat s cibulkou, česnekem, bylinkami a pak podlít trochou bílého vína a to pak nechat odpařit.
Nebo ji vydlab a naplň okořeněnou směsí mletého masa s vejci a upeč.