Zajímalo by mě, jak při paleu hubnete - šlo to rychle, pomalu, vůbec? A jestli řešíte kalorie - já teda nepočítám, ale mám jisté tušení že při tom, kolik másla, slaniny a smetany do sebe naskládám, abych neměla hlad, tak musím být tak na trojnásobku bazálu...
Jsem fakt zvědavá na efekt, ovšem váha mi po koupeli odešla do křemíkového nebe a v zrcadle na sobě nepoznám rozdíl ani pěti kil, natož jednoho, takže momentálně absolutně nemám představu, jak na tom jsem. Nicméně pálení žáhy, s kterým mám fakt velký problémy, přestalo po prvním paleo dnu, a když si dávám pozor na dýni, tak je ok, což je pro mě už obrovská úleva. Ale zatím pořád bojuju s tím, co snídat a svačit, abych nezlikvidovala plato vajec týdně a mohla si to vzít do práce/na výlet...
Jo musím se ještě podělit o nadšení z nejzásadnějšího objevu - kakaa bez cukru. Říkala jsem si, že to asi nebude k pití, a je naprosto skvělý! Proč mi to nikdo neřekl dřív? :o) Navíc s bazénem kakaa mi stačí mnohem menší snídaně, takže výhra na všech frontách! :o)